Arbūzs - ko no tā pagatavot?

Škrobe, nopirku arbūzu - galīgi nav garšīgs - ārā mest žēl. Varbūt kāds var ieteikt ko pagatavot no tā????

Pisha3 (2009-08-26 17:07)      Paņem sablenderē, un pieber klāt cukuru. :)

Pele_chiibaa (2009-08-26 17:07)      spied sulu, pieliec pie kāda augļu kokteiļa

iterators (2009-08-26 17:08)      bole meit bole jataisa, veu ogas panjem, citus ingridijientus

kad gatavs, sauc ciemos:0

farada (2009-08-26 17:09)      vodočki tuda vajadzēja, vodočki ;)

vilaki (2009-08-26 18:09)      Nokrāso un izmet ārā:)

Sp69 (2009-08-26 19:21)    1 Kā jau te raksta - vodočki.
nogriez arbūzam cepurīti. Tad izgriez piramīdu un apēd. Tad salej iekšā polšu. Atstāj uz pāris stundām. Kad ievilcies, nogriez vēl kārtiņu. Viesi draudzīgi sasēžas ap galdu, uz kura arbūzs, ņem karotes un ēd.

Feks (2009-08-26 19:34)      Pēc tam draudzīgi tur pat atlūzt...

Palomino (2009-08-26 19:58)      Reiz 80to beigās Ķengaragā vienā veikalā redzēju 3l burkās marinētus arbūzus, bet, teikšu godīgi, pirkt neriskēju.

VIZUAALAAmaaksla (2009-08-26 23:19)      gurķu odekolons:)

JurisK (2009-08-27 03:05)      Iznaakot viins, ja iekshaa pa nelielu cauruminju ieber raugu. Peec laika visa iekshpuse shkjidra! Ir dzirdeets arii par saaliitiem arbuuziem, man pat liekaas, ka vienreiz esmu eedis.

eliza_bete (2009-08-27 15:37)      gurkju daikiri ir ok, pieliec rumu, cukuru un ledu, sablendereetu! :)

ingryda (2009-08-28 00:43)      Rekomendeeju gatavot kokteili, kaa mohito.

ednens (2010-04-16 16:22)      šajā laikā vispār nav prāta darbs pirkt arbūzu, garšas nebūs nevienam, tikai lieka naudas tērēšana, bole laikam vislabākais variants, tā, ka sauc tik cieminus uz boli.....

zimzum (2011-02-23 22:37)      veselaa arbuuzaa var ar shprici shmigu ieshpriceet, esot labs padzeeriens peec tam, bet pusiitee, jeb jau atgrieztaa, laikam neko. hoetika raudz peec vinja!

caress5 (2013-05-14 19:20)  1   Esmu eedis skäbeetus - garshiigäki par skäbeetu gurkji... Var ielikt kädu klät skäbeejot gukjus.

Pingainite (2013-05-22 16:01)      Var taisīt marinētus arbūzus, kaut kur lasīju recepti krievu mēlē, ja interesē, pamaklēšu un aizsūtīšu. Otrs varints, ja tas ir vesels arbūzs, nekas nav nogriezts, aptin ar pārtikas plēvi, pirms tam iešpricējot tajā vairākās vietā šņabi. Pēc pāris dienām būs arbūza šņabis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu