Zosu un pīļu olas

Kā vislabāk gatavot un kur izmantot zosu un pīļu olas un kāda ir to atšķirība no vistu olām?

Uve    1 Atšķirība tomēr ir garšā.Un ja daudz pieliek pie kūkas,tā ir tādā dīvainā zaļganā krāsā.es cepu omletes ar visādām piedevām,lai nomāktu garšu,tādas papikantākas.

kafelate  1   Es vinjas tikai pankuukaas jaucu...nezinu, bija kaut kaadas iedomas.

Ezjule    1 Pārsvarā kēksos, pankūkās, dazādās plātsmaizēs

middle_sea      Man ir bērnības trauma no pīļu olām :D
Kādreiz muskuspīles turējām. Katru dienu bija omletes, vēršacis, vārītas, pildītas pīļu olas.
Man šķiet, ka tām olām ir kaut kāda piegarša.
Zinu, ka iedomas :))

hipnoChuuska  1 1 Vārītas zosu olas i neēdamas ... tikai gaļas salātos .. 2009-09-17

senga    1 Kultenim,ceptas vēršacis ,pankūkām utt.. 2012-04-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu