Zosu un pīļu olas
Kā vislabāk gatavot un kur izmantot zosu un pīļu olas un kāda ir to atšķirība no vistu olām?Uve 1 Atšķirība tomēr ir garšā.Un ja daudz pieliek pie kūkas,tā ir tādā dīvainā zaļganā krāsā.es cepu omletes ar visādām piedevām,lai nomāktu garšu,tādas papikantākas.
kafelate 1 Es vinjas tikai pankuukaas jaucu...nezinu, bija kaut kaadas iedomas.
Ezjule 1 Pārsvarā kēksos, pankūkās, dazādās plātsmaizēs
kissa38 1 Riskēju un uztaisīju olu kulteni no zoss olas,sanāca baigi labs un garšīgs,un visiem pietika!:)))
middle_sea
Man ir bērnības trauma no pīļu olām :D
Kādreiz muskuspīles turējām. Katru dienu bija omletes, vēršacis, vārītas, pildītas pīļu olas.
Man šķiet, ka tām olām ir kaut kāda piegarša.
Zinu, ka iedomas :))
hipnoChuuska 1 1 Vārītas zosu olas i neēdamas ... tikai gaļas salātos .. 2009-09-17