Bumbieru marinēšana?

Ļoti daudz vasaras bumbieru.
Ievārījums jau ir, kompots arī.
Vai ir citas iespējas? (dzirdējusi esmu par marinēšanu)

JurisK (2009-08-13 06:31)      Sukaade - kaut kaa vaara cukuraa, saraujaas kaa izzhuvushi, saldi un cieti kaa konfektes, uzglabaajaas kaa karameles.

RIMATE (2009-08-13 08:37)      Padalīties ar draugiem...:))

aluxx (2009-08-13 09:01)      vāri zapti

tomeer_vajag (2009-08-13 11:36)      Ja nav pārāk mīkst, tad kaltē...kā ābolus :)

Pele_chiibaa (2009-08-13 12:13)      jā, marinē ar čilli, žāvēt var, sulā stvaicēt

Savriti (2009-08-13 13:50)      Noziedo misijai "Dzīvības ēdiens", www.dzivibasediens.lv :)

piparbecinja (2009-08-13 23:28)      ludzu zaptes recepi

ednens (2010-05-07 16:50)      jā, marinēti bumbieri ir pat ļoti garšigi, tie būs kraukšķigi, kā gurķi....marinē tāpat, kā gurķus, tikai liec vairāk cukuru.....bus super......

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu