Kā pagatavot apelsīnu ievārījumu?

JurisK      Tā pat kā ābolu, tik serdes nav:)

inito4ka      nevāri pliku,,,lai miza paliek!!! :))))))))))))))0 bet ja nopietni,pietiek ar cukuru!!!! dažiem kanēlis klāt patīk.

inito4ka      ..pag,a kaut kur apelsīnus par velti dala???? man ir pārliecība,ka gatavu lētāk to džemu nopirkt.

BuutlsBamtrinkets      Kā darīt, nezinu. Bet labāk džemīgveidīga marmelāde. Ultra laba lietācija. Ja vajag, uzzināšu.:)

Afrodit      apelsīni+cukurs..var bik bik kanēli.un uz lēnas uguns

Afrodit      es vēl liku ērkšķogas klāt un marmelādē vāriju...mmm

Denija_      Pagaidi nedaudz, tuuliit buus rabarberi. Vienu gadu izvaariiju - apelsiinus kopaa ar rabarberiem - viss jau bija labi, tikai - viss gandriiz uzreiz appeedaas:))
Fantastiski garshiigs ievaariijums:)

undi__ne    1 Bet ja vēl banāniņu pieliek:))))

piekraste      Rabarberu zaptei par daudz pievienojot apelsīnu miziņas, var parādīties rūgtums ( nedaudz )

fifidrilla      Vai želantīnu nevajag klāt, lai marmelādīgāks? /arī ieinteresējas par apelsīnu zapti/

Afrodit      njea,nevajag...cukuru bik vairāk kā parastai zaptei un ilgāk jāvāra...tikai tās proporcijas es parasti iz "aci"beru,lieku...tapēc par gr un litriem man nejautāt :)

kallikene      Varu padaliities....apelsiinus ar rabarberiem vaariiju ...super sanaaca...apm..uz 1kg apelsiinu 0.5 rabarberu un 1kg cukuru..uz leenas uguns un burkaas...labu apetiiti... 2009-06-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu