Creme fraiche

no kā sastāv "Creme fraiche"?

Peaneta    1 vai tad uz kārbiņas nav rakstīts?....jābūt ūdenim, glicerīnam, smaržvielām un noteikti kādai kaitīgai ķīmijai...:))))

exstar  1 1 No industriālajiem sūdiem,kas pastāvējuši dabiskā vidē noliktavā un tāpēc klūvuši par dabiskiem produktiem,vai arī to ražošana pietuvinājusi ekoloģisko katastrofu un tāpēc saucas par ekoloģiskiem produktiem..:)Pieejami paskaidroju?

BuutlsBamtrinkets      Trusim bij` slinkums bb iegūglēja(2 klišķi, patērētais laiks ar 3 sekundēm).>
http://www.joyofbaking.com/CremeFraiche.html

lapsaacijs_albiins      ..no taa pasha no kaa sastaav svaigs kreejums. taa to citur pasaulee sauc.

jancis74      mjaa, e sto te Uk, vienmeer perku..tas ir skabais krejums. Cik tas dabiigs vai nedabiigs nezinu, bet garsho neslikti:) 2010-11-06

avanti13      tas ir skaabs kreejums ar paaugstinaatu tauku saturu (taa vismaz ir vaacijaa) 2010-11-06

fernfahrer      30% skābs krejums mūsu izpratnē. Nosaukums nācis no Francijas.
Pēc noteikumiem tas ir tīrs no stabilizatoriem un konservantiem. Tātad, dabīgs produkts.
2012-06-20

007_      Citās valstīs ļoti populārs . Atšķirībā no parastā skābā krējuma, tas nesaiet tā saucamajos ´ ziedos" karsējot , tāpat garšas īpašības ir daudz labākas kā parastajam krējumam. Pagatavo pati ieliekot 1. ēdamkaroti bezpiedevu jogurta glāzē salda krējuma , samaisot un atstājot uz nakti caurdurī. Lai izdodas :) 2012-07-10

^kurmis^      Darba mes to sudu gatavojam ar paninjam un saldo krejumu. 2017-01-31

Drole      Atshljiriibaa no skaabaa kreejuma Crème Fraîche ir treknaaks un bez kjiimiskaam piedevaam.

http://www.thekitchn.com/whats-the-difference-between-sour-cream-and-crme-frache-203467
2017-01-31

peerliite22      te sarakstaas debiloidi ? nemak lasit neprot svesvalodas ... primitiv Tiere 2017-02-05

avenekazene      Loti gards produkts! 2022-01-10 16:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu