Strūdele

Strūdele - jautājumi un diskusijas

Ābolu maizes vai strūdeles recepte (7)
Pastāstiet lūdzu kādu labu ābolu maizītes vai kūkas vai strūdeles recepti!
250 gr. margarīns "Eve", 1 šķipsniņa sāls, 5 ed.karotes skābs krējums, 1,5 ēd. karotes cukurs, soda uz naža gala, milti.Margarīnu, sāli, cukuru, skābo krējumu kārtīgi izmīcīt,lai ir vienādā masā, pēc tam pievieno soda un milusi.Miltus tik daudz, kamēr mīkla nelīp pie rokām.Sadalīt 2 daļas, ielikt uz 30 min. ledusskapī.1 daļu izlikt uz pannas, sagriezt ābolus, cukuru, kanēli,virsū 2 daļu mīklas.Cept 220 apmēram 30 min. Laba un vienkārša recepte: 3 olas, 1 glāze cukurs, 1 glāze milti, cepamais pulveris 1/2 tējkarote, vanilīns (vai cita garšviela pēc patikas, piemēram kanēlis),2- 3 āboli. Olas saputo ar cukuru un vanilīnu, iemaisa miltus un gabaliņos sagrieztus ābolus, ābolus pirms pievienošanas mīklai nedaudz jāapkaisa ar miltiem. Cep apmēram 30 min. līdz kūka zeltaini brūna. Labu apetīti!!!:)) http://meeting6.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1286819
tikai abolus:))
2 olas;glāze cukrs; glāze milti; glāze krējums(skābais krējums), cepampulveris vai soda.
sajauc kopā lej uz plāts / pannas... virsū var kārtot pēc patikas sagrieztus ābolus, ogas , jebkādus citus augļus un pārkaisīt ar cukuru-kanēli.
2 olas,nepilna glāze cukurs,sakuļ līdz izkūst,tad 1 glāze milti,bet obligāti iesijāt,visu samaisa. Tad ņem ietauko pannu un sagriež vidēji lielus 3 skābus ābolus ieber pannā un pa virsu uzlej mīklu,cep 15 min. Parastā strūdele. izņemot no pannas ,mazliet atdzesē, uzkaisa pūdercukuru un kanēli,labu apetīti.:)) ··· Strūdele: Ābolu maizes vai strūdeles ... lasīt visu diskusiju (7 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu