Steiks
Steiks - jautājumi un diskusijas
Ceelies tas ir amerikaa veel wild wild west laikaa un nu kur tas redzeets ka kovboji buutu cuukas dzenaajushi pa preeriju. Paneema taadu normaalu liellopa galas gabalu ne iipashi biezu (lai aatraak cepas) nobeera ar garshvielaam un uz uguns virsuu. Pusjeels garsho lielaakajai dalai cilveeku taapeec ka gruuti sagaidiit kameer izcepaas. Bet vispaar jau veerts pagaidit lai izcepaas tad garshiigaak. Bet par to cuukas galu steikam ir tas pats kas nosaukt vistas vai cuukas gabalinjus uz iesma par shashliku. Taa ir vienkaarshi cepta gala.
DI.. tradicionaalo steiku tiesaam gatavo no liellopa, bet ir tacu arii lasa, cuukas un pat haizivs steiki!!! Un vel tikai tads sikums, augstvertigam steikam jabut pirms cepsanas noturetam ozolkoka mucaa! Ta sacit, lai kust uz meles! Steiku gatavo no liellopu galas,pusstundu pirms cepsanas iemarinee garsvielaas,ja ir speciaala grilla ella apsmeeree ar to.Cep uz grilla un nevis uz pannas.Var izcept galiigi gatavu,bet var arii nemt nost pusgatavu,tas jau peec katra gaumes. ··· Steiks: Kā jāgatavo steiks? lasīt visu diskusiju (6 atbildes) »
Kur Rīga iegādāties labas kvalitātes liellopa steikus? (12)
Sveiki!ir kadi šeit steika cienitāji!?? Kur Rīga var iegādāties labas kvalitātes liellopa steikus?!
Sveiki!ir kadi šeit steika cienitāji!?? Kur Rīga var iegādāties labas kvalitātes liellopa steikus?!
Ej apmeklē, ēd, uz veselībām!! maxsimaas pa laikam meedz paraadiities, var buut centraaltirguu, MC2, bet paarsvaraa restuuzhi visu paarpeerk Ko Tu vēlies-Nopirkt liellopa fileju,vai paēst gatavu gaļu... Kādi vēl steiki! Pēc jaunăkăs informācijas, liellopu gaļu ĕst ir kaitīgi. ··· Steiks: Kur Rīga iegādāties labas ... lasīt visu diskusiju (12 atbildes) »