Sklandrauši
Sklandrauši - jautājumi un diskusijas
Sklandu raušus bērnībā nācās pagaršot,Skrundas pusē,bet vai Rīgā tos kāds prot cept nezinu.Tas man asociējas,kā labs lauku ēdiens,man garšoja,tāpat mīlu vasarā Kurzemes skābputru.Kas var būt labāks par to karstā vasaras dienā iznesta no vēsa pagraba un ja vēl piekož klāt žāvētu speķa kārtainīti,siekalas tek jau iedomājoties vien.Un visā tajā neviena emulgātora klāt,kas bojā organismu.Veselīga pārtika,kuru protams jāgatavo pēc senču receptēm.
Centrāltirgū, paviljonā kur maize, kūciņas. Un Mārtiņa beķereja arī taisīja! :)
Gardākie sklandrauši ir tikai un vienīgi nopērkami Talsos maizes ceptuvē "Jaunimantas"
Kandavā ir viena kafejnīca, kurā cep fantastiskus sklandraušus... nekur citur tādus neesmu ēdusi. Ziemassvētkos Doma laukumā arī gadījās pieklājīgus nopirkt.
Pie Sky More zemnieku tirdzinjaa,duntes ielaa
··· Sklandrauši: Kur Rīgā var nopirkt ... lasīt visu diskusiju (9 atbildes) »