Rosols (rasols)

Rosols (rasols) - jautājumi un diskusijas

Rasola recepte (27)
Atgādiniet man lūdzu īstā rosola sastāvdaļas.... tagad modē piejaukt kukurūzu, žāvētu vistu etc., bet gribētu to pirmatnējo....
Vārīta gaļa, kartupeļi, skabēti, nevis sālīti gurķi, olas, majonēze,zaļie zirnīši, var pēc vēlēšanās pielikt sīpolu.Vislielākā problēma ir dabūt labus skābētus gurķus. ..un vārīti burkāni...un nevis majonēze, bet krējums sajaukts ar sinepēm! Var pielikt vēl drusku šprotes eļļā... Desa(piena vai doktora),olas vārītas,marinēti gurķi(Spilves Lauku, labie),zaļie zirnīši,vārīti kartupeļi,sīpols(smalki sasmalcināts),majonēze(Spilves Salātu),bik pipari melnie(smalkie) un cukurs(garšas uzlabošanai):))
Ja rosolam pielikta zivta,tad man personīgi ir gavēnis:)
Es taisu tā/vārīta liellopu gaļa+kartupeļi,burkāni,zirnīši,gurķis varbūt gan sālīts gan marinēte.Mērcīti taisu tā/krējums,majonēze,sinepes,cukurs,sāls,pipari/sīpolus gan nelieku klāt/citreiz vēl piegriežu svaigu gurķi/mmm vienmēr sanāk garšīgi/desa gad nē,neviens mums mājās to toletes papīru neēd.:)) ··· Rosols (rasols): Rasola recepte lasīt visu diskusiju (27 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu