Pusfabrikāti

Pusfabrikāti - jautājumi un diskusijas

Pasu gatavoti pusfabrikati. (15)
Vai ir receptes ka pats sev pagatavot, kadu pusfabrikatu vai gatavu edienu, ko varetu est piemeram pec nedelas? Uzglabat piemeram saldejot vai burkas... Nu nezinu.... Nu ta lai citas dienas varetu atri uzsildit, pagatavot.
mana mamma vāra zupu (jebkādu), pēc tam salej plastmasas porciju trauciņos - un liek saldētavā. Katrā ziņā ļoti ērti, ja kādu vakaru neesi mājās, tad vecaistēvs tikai izņem no saldētavas, uzsilda - un ir paēdis. Jebkura zupa ļoti labi saldējas plastmasas kastītēs. Un ja apgādājas ar tām, kas speciāli saldēšanai, tad pat ļoti viegli izkrīt ārā. Biezzupas pat garšu ne druskas nezaudē.
Var saldēt arī iepriekš sagrieztus, svaigus dārzeņus, ko var uzmest uz pannas vai iemest zupā tādus pašus sasalušus. Ja ir vēls, tad tas ir vienkāršāk nekā vēl mizot un griezt (kartupeļus nevajadzētu, tie paliek zili).
Viss ko gatavo pats var kļūt par pusfabrikātu. Gan atdzesēts, gan saldēts. Tikai stikla burkās nesaldē. ;) Pat desmaizīti var uzglabt ledusskapī ilgāk. :D Protams, ka var! Var izvārīt buljonu un sasaldēt pa porcijām, sacept karbonādes... ļoti labi sasaldēts glabājas plovs, kotletes , pildītās plānās pankūkas, nu da jebkas, tur jau jāpieslēdz fantāzija ··· Pusfabrikāti: Pasu gatavoti pusfabrikati. lasīt visu diskusiju (15 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu