Lavašs

Lavašs - jautājumi un diskusijas

Kur pirkt pusgatavu lavašu? (8)
vai kādā veikalā var iegādāties pusgatavu lavašu???
Nopērc miltus,sāli un ūdeni,sajauc kopā un būs pusgatavs lavašs Gatavs lavašs ir Saulītē, jebš tagad jau tos par Maximām sauc visus.Pērc gatavu un tin iekšā visu, ko vien sirds kāro! nee pusgatavs nav Mājās nepagatavosi,jo vajadzīga speciāla krāsns Ko nozimee pusgatavs?Lavashu tiesam gatavo no minetajaam satavdaljam,tad metajot no roka rokaa izveido lielu,planu,bet elastigu "pankuuku",tad asi viena ravienaa pielipina pie krasns(dazviet sauc-tendur)sieninas (vertikali) un kad taisas krist nos,tad ir gatavs. ··· Lavašs: Kur pirkt pusgatavu lavašu? lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Pildīts lavašs (11)
Vai varat atrakstīt kā pilda lavashu, ko tur var likt?
Man garsho lavashss ar miiksto kazas sieru un dilliiteem. Ja gribas sadu, tad var medu. Bet vispaar tas ir parasta maize un liek to pashu, ko uz cita veida maizes.

Labaak par veikala lavashu garsho maajaas gatavots. :)
Armeenju nacinaalaas zaaliites var ljoti labi. visādu veidu salātus, gardāk ar laša, siera un krabju salātiem!

Var visādas gaļas arī likt, bet tas ir jātaisa oderīte, lai nav tik sauss... var dārzeņus, bet tas ir vairāk tā...gaumes lieta...man ar vārītiem dārzeņiem negaršo...labāk jau tikai salātus

un jāliek ledusskapī ievilkties!

Vispār jau var likt iekšā visu, ko nav slinkums!
garšīgi ir ar Dzintara sieru un žāvētu lasi, tad forši garšo žāvēta skumbrija sajaukta ar vārītu olu un majonēzi, to ietin iekšā, tad visu folijā un patur ledusskapī, tas pats mīļais biezpieniņš ar krējumu un dillītēm un lociņiem... Lavašu nepilda (nav jau pankūkas vai tīteņi)! Armēņi izmanto pārtikā ietinot tajā(nav problēmu ar traukiem un sīkām karotēm-dakšiņām) ko sirds vēlas (parasti kazas vai aitu siers un zaļumi). :) To arī satin rullī un bada šašlika traukā palikušajās sulās, utt.; nu īsta ēdama maizes lupata vislabākajā nozīmē. :) Tā nav vienīgā maize viņu uzturā, tak raksturīgi, ka tie maizi negriež, bet plūkā. Tātad tin iekšā ko vēlies un izveido tādus ēdienus, ka lavaša radītājiem mutes paveras un siekalas tek. Ar receptēm pilna pasaule. Īpaši super ir ar mazsālītu un kūpinātu lasi, dillēm, majonēzes-krējuma mērci, sarullē, pastāv, sagriež šķēlītēs. Veiksmi gardēžu laukā! ··· Lavašs: Pildīts lavašs lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu