Kliņģeris
Kliņģeris - jautājumi un diskusijas
Bet , iedvesmojusies no latviešu klasiķu prozas , sen atpakaļ pamēģināju dabūt gatavu .
Negaršoja .
Laikam garšas ir dažādas un iespējas arī .
Tad jau labāk lauku ceptais kukulītis rupjmaizes , iekš kura ir kārta žāvētas gaļas gabaliņi , ķimenes un sīpoli. Dāsni . Vecmammas šedevrs. Silts un smaržīgs. Milti arī varētu būt vajadzīgi :) izlikšos gudrs un pateikšu, ka to mīklas piku mērcē ūdenī kamēr tā vai nu uzpeld vai nogrimst jau neatminu kā pareizi bija. eceptes.tvnet.lv/receptes/klasiskie-udens-klingeri/ ··· Kliņģeris: Ūdens klinģera recepte lasīt visu diskusiju (3 atbildes) »