Hačapuri

Hačapuri - jautājumi un diskusijas

Hačapuri recepte (11)
- ludzu uzraxtiet, kuri ko tadu gatavojuši /uz google nesutit/:)
hachapuri ir otrais ediens.hevsuru hachapuri pildiijuma,iznjemot sieru, ir garshvielas,bet rachas hachapuri pildiijuma ir pupinjas. adzharu hachapuri pec formas izskatas ka laivas,pildiijuma-ola.
1.variants.
no macioni(kefiirs,ruguzhpiens),olam,sals un kvieshu miltiem samiciit ne iipashi stingru miiklu,sadaliit 4-as daljas. katru izrullet "planaja pankuka`` pec pannas izmera(ej nu notrapi!!).katru sasmeret ar saulespukju ellju,salikt triissturiiti,atkal izrullet,sasmeret,salikt,izrullet beidzamo x.uz katru pankuku likt virsu pildiijumu apm.0,5 cm.pedejai pankukai ir jabut nedaudz mazakai,uzlikt to visam virsu un malas saspaidiit kopa.
pildiijums:sieru miiksto/brinzu ar rokam samiiciit ar olam un sviestu.masu sadaliit ka sniega bumbas(pikas) un atstat uz 2-3 stundam vesuma.konsistencei jabut cietakai par sviestu un to smere!!katrai pankukai virsu.
panna ielikt daudz sviesta,hachapuri uzlikt ar shuvem uz leju!! un cept 10-15 min uz videja uguns.kad viena puse izcepsies,apgriezt,izcepushos augshu sasmeret ar sviestu un olam un cept talak.apsmeret pedejo x ar sviestu un pasniegt.
0,5 macioni,2 olas,pustejkarote sals,2 glazes miltu,500g siera,2 0las smereshanai,pusglaze sviesta.parejo(sviestu,ellju)-uz acs.
par cik pati esmu dzimusi Ziemeljkaukaza,cik zinu,biezpienu tur lieto maz,parsvara-brinzu,ta ir pasalja,un,ja to liek hachapuri ieksha,miiklai sali vajadzetu minimali.garshvielas,zaljumi-gan daudz.
pati neesmu cepusi.
kapec uz googli nesutiit?/atnaca nosiekalojusies/vse,cepshu hachapuri.pareizi es teicu-brinza rullz,vakara majas pamekleshu gruzinju virtuves gramatinju un partulkoshu prieksh PA recepti.
google it ka ir aprakstiiti arii citi pildijumi,bet es atminos tieshi sho-ar miiksto sieru.ruguzhpiena miikla,brinza,zaljumi,olas.liidz vokoram.
Pildījumam vajag viņu sieru - sulguni, bet lv diezin vai tādu var dabūt. Tamdēļ pildījumam vajag gana mīkstu sieru, var kazas, ja tas nav ciets un klāt daudz dažādas garšvielas ( arī kinzu).
Mīklu no galvas neatcerēšos.
Sulguni sieru redzēju Spices Rimī, gan jau arī citur ir. ··· Hačapuri: Hačapuri recepte lasīt visu diskusiju (11 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu