Grilēšana

Grilēšana - jautājumi un diskusijas

Gaļa uz grilla. (13)
Šašliks, galja marinade, bez marinades, ar piedevam, garshvielam un bez- iisak sakot, jusu iecieniita recepte(-s). Vakardienas temu nez kapec izdzesa.
Uz nakti var gaļu iemarinēt rabarberu sulā ar nelielu medus piedevu, iznāk interesanta garša. I-nets pilns ar receptēm. man nepatīk dajebkuru gaļu,ka ilgi marinē,2-4 st un gatavs lietošanai,garšvielas lieku daudz un dažādas.
ilgi marinēta gaļa manā skatijumā sabojāta un smird!!
Tessa , kāpēc tā raksti? Pēc sevis spried? Velti. Mana ēstgatavošanas pieredze ļauj apjaust sagatavotā garšu jau izlasot sastāvdaļas un gatavošanas nosacījumus. Receptes nepieciešamas ierosmei un dažādībai. piekrītu Spicim - jau izlasot recepti, zini,kā garšos. un jo vairāk tiek garšoti dažādi edieni, pārkāpjot zināmajam - es to neēdu, tas man negaršos, jo precīzāk var saprast kā garšos.

bet būtībā eksperimentus vislabāk atļauties kādā sabiedriskā ēstuvē, un ja kas iepatīkas, to piesavināties, ļoti labi darbojas
··· Grilēšana: Gaļa uz grilla. lasīt visu diskusiju (13 atbildes) –»
Karpas grilēšana (2)
Tāāāāks... Man te briest uzstāšanās ar krāsnītē grilētu karpu. Kas ir vēl labāks par majonēzi ar dillēm, pirms liek cepties? Vienreiz mēģināju eļļu ar ķiplokiem un zaļumiem, bet majonēze likās labāk...
Vēl var citronu uzspiest diļļu vietā. Ja karpu cepu krāsniņā,tad to iesmērēju ar:
majonēzi
sinepēm
sāli
pipariem
sinepju pipariem
ķiplokiem
parasti sanāk garšīgi/ņam/
··· Grilēšana: Karpas grilēšana lasīt visu diskusiju (2 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu