Grilēšana
Grilēšana - jautājumi un diskusijas
Gaļa uz grilla. (13)
Šašliks, galja marinade, bez marinades, ar piedevam, garshvielam un bez- iisak sakot, jusu iecieniita recepte(-s). Vakardienas temu nez kapec izdzesa.
Šašliks, galja marinade, bez marinades, ar piedevam, garshvielam un bez- iisak sakot, jusu iecieniita recepte(-s). Vakardienas temu nez kapec izdzesa.
ilgi marinēta gaļa manā skatijumā sabojāta un smird!! Tessa , kāpēc tā raksti? Pēc sevis spried? Velti. Mana ēstgatavošanas pieredze ļauj apjaust sagatavotā garšu jau izlasot sastāvdaļas un gatavošanas nosacījumus. Receptes nepieciešamas ierosmei un dažādībai. piekrītu Spicim - jau izlasot recepti, zini,kā garšos. un jo vairāk tiek garšoti dažādi edieni, pārkāpjot zināmajam - es to neēdu, tas man negaršos, jo precīzāk var saprast kā garšos.
bet būtībā eksperimentus vislabāk atļauties kādā sabiedriskā ēstuvē, un ja kas iepatīkas, to piesavināties, ļoti labi darbojas ··· Grilēšana: Gaļa uz grilla. lasīt visu diskusiju (13 atbildes) »
Karpas grilēšana (2)
Tāāāāks... Man te briest uzstāšanās ar krāsnītē grilētu karpu. Kas ir vēl labāks par majonēzi ar dillēm, pirms liek cepties? Vienreiz mēģināju eļļu ar ķiplokiem un zaļumiem, bet majonēze likās labāk...
Tāāāāks... Man te briest uzstāšanās ar krāsnītē grilētu karpu. Kas ir vēl labāks par majonēzi ar dillēm, pirms liek cepties? Vienreiz mēģināju eļļu ar ķiplokiem un zaļumiem, bet majonēze likās labāk...
majonēzi
sinepēm
sāli
pipariem
sinepju pipariem
ķiplokiem
parasti sanāk garšīgi/ņam/ ··· Grilēšana: Karpas grilēšana lasīt visu diskusiju (2 atbildes) »