Agaragars

Agaragars - jautājumi un diskusijas

Agaragars (8)
Pērn sataisiju tomātus želejā, izmantoju Latplanta un Dr.Oeteker želatīnu. Sanāca zupa. Nesarecējapat ledusskapī. Šogad nopirku agaragaru, jo tas paciešot augstāku temperatūru un tāpēc var sterilizēt. Vai jums ir pieredze ...
Nezinu, kā ir ar agar-agaru, bet želatīnu noteikti nevar bērt pa sauso burkās. Želatīns ir jāuzbriedina un jāizšķīdina marinādē, un jāmaisa ir pamatīgi, līdz tas izšķīst. Vienmēr želatīnu-Latplanta vai Dr. Oeteker uzbriedinu, kārtīgi izmaisu marinādē, pagaršoju un leju burciņā un nekad nekas nav nogājis greizi. Ledusskapī neglabāju, bet vēsā pagrabā un nemaz nebojājas...tā darīšu arī tagad. Tikai vajag pareizas proporcijas un pagaršot, bet ieberot uzreiz sausu burkā, tas nesadalās vienmērīgi, tāpēc arī nežēlē. Visu mūžu strādāju ar želatīnu kuru uzbriedinu. Želatīnu nedrīkst uzvārīt, drīkst tikai karsēt.Ja želatīns smalks tad varbūt var liet virsū sausam un viņš izšķīdīs, bet ja būs graudains var arī neizšķīst. Esmu bērusi burkā, sarecējis ir lieliski. Varētu vnk būt želatīna vaina. Es parasti palieku pie vācu ražojuma, tas ir vislabākais. Un netā tiešām arī pa pilno recepšu bez uzbriedināšanas, tā kā tam arī būtu jāsanāk. Ja par jautājumu - tad arī labāk nopirkt tādu, kam virsū konkrēta instrukcija, piemēram, vācu, un tai sekot. ··· Agaragars: Agaragars lasīt visu diskusiju (8 atbildes) –»
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu