Kā gatavot svaigas karūsas?

Svaigas zivis (karūsas laikam). Kā sagatavot, kā labāk notīrīt, kādas ēšanas receptes? Vēlams ceptā veidā mājas apstākļos? Viedokļi, ieteikumi, pieredze?

amarillis  1 1 Vislabāk uz grila..kārtīgi ieķiploko,sāli un viss...ja grila nav,to pašu var izsautēt panna.ķiploki,sāls,dilles,majonēze.

9006  1 2 Visgaršīgākās karūsas ir krējuma mērcē(protams,ja tās ir karūsas)

PostScript  1   ...vai runa iet par tām uz avīzes? Ja tik mazas, būs baigās asakas. Visprātīgāk būtu 3 x samalt gaļasmašīnā, un izcept kotletēs. .....

ixxi  2   9006 - saldā krējuma mērcē, iepriekš notīrītas un izmērcētas pienā, lai pazustu dūņu garša...

tunbergija  1   Cept var visas zivis mājas apstākļos - apmērcē miltos ar sāli un cep uz pannas. Bet vai tās ir karūsas? Es karūsas būtu kaķim atdevusi....

Nichil  1 1 Notīri, izķidā, apsāli, panē miltos un cep uz sakarsētas pannas.Ja ir aizdomas par sīkasakainību, var muguras filejas daļu vertikāli pret mugurkaulu sagraizīt ar asu nazīti, nejutīs nevienu asaciņu.īpaši noderīgs padoms brekšu(plaužu) cepšanai.
Hmmm...nez kas gan ar to dižciltibu domāts, izklausās pēc smīna, jo karūsas nudie ir prastas zives, ja nu gadās lieli eksemplāri, tad -o, jā-bet sīcenes-nea(pat kaķis lāga vairs neēd, jo galu galā viņš arī drīkst izvēlēties beig beigās:) ))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu