Vai zaļos piparus(papriku) arī var sasaldēt l-skapī? (nu tā lai varētu pēc tam pildīt ar gaļu)??
neko var - bet labak to nedarit - saldeti produkti nekad nav bijushi tie labakie garshas zinja.
eliine it kaa jau var.. bet nu tie pashi garshiigaakie gan vinji nebuus:PP
MedMaasjuks neko: tā jau ir,bet šobrīd piparu man ir tik daudz...bet ziemā nebūs...
dzeguze_ 1 Moš piepildīt ar gaļu un saldēt tipa sagatavotā veidā!
neko Dzeguzes ieteikums ir pat optimalks, ja jau daudz un jasalde - sagavo uz reiz tadus pusfabrikatus. Pec tam buz mazaka kepa atsaldejot un tad, ka jau pec saldeshans - nepark saturigus, meginot pildit. pec saldeshans vijiem ir tendece pildishas laika izjukt.
tilla Jā, vispirms ir jānoblanšē un jānotecina liekais ūdens. Vislabāk temperatūrā no -2 - -6 grādiem. Pie lielākiem - daudz izsalst mitrums un kļūst sausi.
EXCAPADE veselus piparus nav nācies likt l.skapī, bet ir sasaldēti sagriezti galaliņos. nekāda vaina .
salta Nav ieteicams, bet darīt jau var.
janels Izdari taa,sapildi tos piparus ar ko tu gribi,kaa tu gribi,liec saldeetavaa,un kad gribaas,iznem araa,atsaldee leduskapii,nevis istabaas temperatuuraa!!!tas panems 2dienas,ar to reikinies!un cep uz urraaa!!;) 2012-07-29