Pirmo reizi laba smiltsērkšķu raža.Esiet žēlīgi,palīdziet ar padomu-kā tos sagatavot!
la_femme (2005-09-09 15:15) Es izmaļu caur gaļasmašīnu un tādas svaigas sataisu ar cuku, cukurs jāiemaisa lēni, lai nepiedzītu ar gaisu, stāv visu ziemu. Var taisīt arī ar medu. Neesmu mēģinājusi bet labas varētu būt arī saldētas, vismaz atceroties bērnībā ziemas laikā no koka ēstos smiltsērkšķus.
avene03 (2005-11-22 01:22) saldētas glabājas un garšo lieliski. var kārtām pārkaisīt ar cukuru. saldē plastmasas kantainās kārbās ar vāku. ziemā noder kā burvīgs dekors desertiem :)
skolniece (2006-01-10 20:06) Tās,ko pašreiz tieši ēdu ir vienkārši savārītas bez nakā un burkā iekšā.
Avicenna (2006-01-10 20:11) Sulā, sastrādā sulā, vai sasaldē veselas ogas un ,kad tik vajag liec galdā!