Vajag baigo plīdzību,vai kādam ir eklēru recepte un to pagatavošonas soļi??????????
ancice
Eklerus gatavo no ta saucamas plaucētās mīklas:
Sastāvdaļas: 125 g miltu
škipsna sāls
2 TejK pūdercukura
100 g sviesta
250 ml ūdens
4 viegli sakultas olas
Process: Izsijā miltus, sāli un cukuru bļodiņā. Katliņā ūdenī izkausē sviestu un strauji uzvāra. Noņem no plīts un ieber miltus. Miltus iekuļ un liek uz lēnas uguns, turpinot masu strauji kult, līdz veidojas viendabīga spīdīga mīkla, kas atlec no katliņa malām. Atstāj uz 5 min atdzist, tad pa druskai pievieno sakultas olas. Olas pievieno, līdz maisījums kļūst viendabīgs un spīdīgs, turpina olu pievienošanu, līdz mīkla smagi nolīst no karotes. Kad mīkla sasniegusi šādu konsistenci, olas var neturpināt liet klāt.
Gatavā mīkla ir bieza un spīdīga.
To ar karoti lej uz pannas - ja uzliek vienkarsi bumbuliti, tad sankas ka veja kuka, bet soiezot ar konditorejas tutinju var iztaisit ka veikaos noperkamajos ekleros. Cep 150 -180 grados, nevirina cepeskrasni, lai nesakritas.
pilda apaksa izdurot ar konditorejas tutinju cauruminju un iespiezot kremu.
2005-04-02
Gross man gan intersee, kur var iegaadaties taadus ekleerus, kaadi bija agraak "Siguldaa". Taadu mantu es kopsh 90to beigaam neesmu eedis, pat beediigi paliek iedomaajoties, ka vairs nekad taadu nebuus ;( 2005-04-03
coconut Ļoti labas kūkas un smalkmaizītes var nopirkt Kafejnīcā iepretim dzelzceļa stacijai Ikšķilē! Viegli atrodama, bet speciāli jābrauc! 2005-10-30