Mani interesē sekojoša lieta: kā iemarinēt vistas gaļu, lai to pēc tam varētu cept cepeškrāsnī grilla režīmā? Varbūt ir kādas idejas?

aeropostale (2005-01-19 12:24)      zinu, ka veikalos var nopirkt jau gatavas Santa Marias marinaades, tikai jaauzlej uz galjas, kaadu laicinju jaapatur un ir baigaa njamma;)

Jo9 (2005-01-19 13:43)      uzlej kefiru un sagriez virsu labi daudz citronu, plus protams garshvielas... lai nostavas kadu laicinju un tik grille...

skukkis (2005-01-19 15:10)      ar sojas mērci ar var, gaļa paliek ļoti mīksta

dada (2005-01-19 17:15)      Vari arī nemarinēt, vistas gaļa ir mīksta. Saber ar garšvielām un sāli no visām pusēm, paturi kādu stundu (esmu turējusi arī mazāk) un krāsnī iekšā. Cepot ieteicams aplaistīt ar karsu ūdeni. īsi pirms ārā ņemšanas aplej ar sarkanvīnu - būs vista vīna mērcē.

Nicol_A (2005-01-19 19:28)      mazliet sojas mērce, mazliet spiesta ķiploka un mazliet sarkano piparu. Lai pastāv kādu pusstundu un tad var likt cepties vai grilēties.

Jaatniece (2005-01-25 22:51)      k-vai ar parastu etikki un saali un pipariem-tas ir visparastaakaies bet nav ne vainas

pipars73 (2005-03-16 19:22)      Īstenībā sarkanajā Vegetā aptuveni stundu paturēt, tikai ta bagātīgi jāsaber un baigi labi, un ja vēl sataisa beigās kraukšķīgu garoziņu, mēli var norīt! Lai izdodās!

Spicis (2006-02-09 16:05)      Ļoti labi rezultāti: vistu "saspeķo" ar ķiplokiem, ierīvē ar sāli un piparu maisījumu no abām pusēm, ķermenī ievieto sīpolu, sasien ar diegu "pozā", ievieto brūnā papīra "miltu" tūtā, galu aizdara, apslaka ar ūdeni, ievieto "pīlē" ar dažām krustiski saliktām karotēm un nedaudz ūdens; sakarsētā ceeškrāsnī iekšā, 45min. vai ilgāk (ietekmē vistas izmērs) būs gatava.

makonis24 (2006-02-09 16:36)      Es gatavoju taa- sāls ,pipari,ķiploki , sinepes . Visu kaartiigi samaisa un patur . Turu dažas stundas. Ļoti garšiigi uz grila !! Kad nebija grila cepu uz pannas!!

janiskorpion (2008-06-17 15:53)      Vistu var iemarinēt,šādā secībā,tikai nesajaukt kārtību!Deva uz 3kgMan tā vismaz mācija ,un es to daru!ŅEM 700 gr. cidonija ekstrata,100gr ziemas ķiploka,pa daļiņām sasmalcina,sīpoli 4galv.,sagriestas ,sāls !melmie pipari! Tas tiek sajaukts, un uz 2st, lai pastāv!Isi pirms grilēšanas apspiež ar citrona sulu !Labu apetīti !

zimzum (2011-02-10 13:28)      Santamaria garshvielas ar visu maisu cepshanai!

Inzeniere (2011-03-04 22:40)      Jums vienmēr tā vista izdodas mīksta?
Vai tas atkarīgs no tā putna vecuma tomēr?
Man reizēm tāda sausa sanāk, reizēm mīksta un sulīga. Un nevaru saprast, kāpēc tā.

Marthza (2012-03-01 21:45)      Ja paliek sausa- bijusi sasaldēta- atsaldēta. Ja sulīga- nav. Grillējot klasika visur gāzt sarkano vegetu, bet personīgi ieteiktu kefīrs+sarkanā paprika un asie sarkanie pipari, ja lieto sāli, tad var to arī. Sojas mērce te jau tika minēta, labs variants. Ķiploki, mmm :)

klinta26 (2013-04-11 20:22)      ..vajag gāzētā ūdenī paturēt...,tad marinēt kā parasti-gaŗšvielās vai mērcē(sojas,majonēzes vai diļļu-citrona mērcē...),ļoti sulīga sanāk.Var pat tā rīkoties ar cūkgaļu...Mēģiniet,Nenožēlosi!...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu