Hei, mīļie vēderprieku guru! Tuvojoties svētkiem esmu sajutusi organisku nepieciešamību/nostaļģiju uzcept piparkūkas mājās kā to darīju bērnībā. Lūdzu padalieties ar savām nenovērtējamajām zināšanām mīklas pagatavošanas šajā jomā. Liels paldies! :)))
LaskovijMerzavec www.google.lv lodzinja piparkūkas ->meklēt! 2004-12-10
dada Nu mīkla ļoti liela ķēpa, labāk nopirkt gatavu mīklu, tagad daudzās kafeinīcās pārdod. Sastiprina ar ļoti biezu cukura sīrupu. Baltais sniedziņš - sakults olbaltums ar pūdercukuru, bet mājiņa uz 5 min. pēc tam jāiešauj krāsnī, lai apžūst glazūra. Sniega kupenas - bezē cepumiņi. Beigās apber ar spīdīgajiem cukura grabulīšiem, lai spīd... 2004-12-10
gribuBucju Nopērku "Dailītē"(tur ir nopērkama vislabākā mīkla) 1 kg.gatavas mīklas,piejaucu klāt kausētu margarīnu un pūdercukuru(pēc garšas).(cepumi sanāks trauslāki un maigāki)Visu īpaši kārtīgi sajaucu,rullēju un cepu. Jau kādus 5-us gadus izmantoju tikai šo metodi ;) 2004-12-15
gribuBucju Ui aizmirsu-arī miltus nedaudz lieku (no visa pa kādiem 150gr.(margarīna vietā var ņemt sviestu-būs garšīgāk!) 2004-12-15