kapsula Izvaara buljonu,pieliek riisus ,apceptus siipolus,tomaatu meerci,vaara,kameer riisi miiksti,beigaas pieliek veel garsvielas,zupa iznaak pabieza.Pasaas beigaas pieliek izvaariito galju.Kiploku arii var pielikt,ja garso. 2004-03-10
Vecajo pie harcho riisus liek gan... 2004-03-10
Florencija
Harcho zupas recepte:
5 kg Egiptes Auna treknuma un 1 pauts (ta ir delikatese);
200 g apceptu sipolu svaigos sagrieztos tomatos lidz merces biezumam;
Risi (velams japanas 70$ kg)-var iegadaties japanju restoranaa:)
Melnas olives
Sals, chili pipari labi daudz (ja gadijumaa atnak cieminji..lai nenoed visu zupu).
Gatavai pievieno dazhadus zalumus: kinzu, petersilus, dilles...nu ja nekaa nav majaa var smalki sagriezt istabas pukes...kamer vecaki neredz.
Ja ir velesanaas var pievienot smalki sagrieztus vecos burkanus.
Pasniedz ar lavashu...to drupinot zupas skivii..ja gadas taa pavairaak ...tad zupu var est ar dakshinu
2004-03-14
CARDIN Majoros "Pie Gabriela" ir īsts harčo, ja kāds nezin, aizbrauciet un nogatšojiet. 2004-03-16
klasiskaa
Baigie pavāri:))))))
harčo :vāra auna cisku kopā ar rīsiem,tad sacep tom.mērcē(pastā) sīpolus, čilli piparus,saldos piparus,visu vēlreiz uzvāra un gatavs! katrs savā toverī pēc izvēles var iemest zaļumus.
2005-07-06
Maverick
Vēl baigi labo var nogaršot armēņu restorānā "Aragats", Miera ielā :)
... mmm ... :)
2005-07-06
Zombiks "ķiploku krogā " Vecrīgā arī labs harčo Kaukasus gaumē :) 2005-07-22