ka garsigi pagatavot?
Nopirku pa leto daudz cuku adinas,vistu adinas un vistu astites.kadas receptes varat ieteikt?Floriana 1 3 No cūku ādiņām labi čipsi sanāk (tos, kurus veikalā par dārgu nadu mazos daudzumos var nopirkt). Bet tā zupā vai cepeškrāsnī ar garšvielām, vistu ādas un astītes šmorēju "pīlē" ar dārzeņiem un krējumu, apēdas ātri.
NEKURZEME 1 No sirds novēlu lai vari nopirkt īstu gaļu ! 2024-07-04
Rexxx
Ādiņas var apcept ar sīpoliem, pagatavot mērci un ar vārītiem kartupeļiem ēst.
Te ir komentāri par to, ka ēst ādiņas esot slikti. Droši vien jau ka komentāru autori paši neapzinās, ka desās/sardelēs/cīsiņās kas cits kā vien cūku/vistu ādiņas + soja nebūs, līdz ar to paši ikdienā to ēd samaltā veidā ar garšvielām un sabāztu dzīvnieka zarnās.
2024-07-17
InaraMaija Visas ādas vārīt ar mazu ūdens daudzumu, klāt burkāni, sīpoli, ķiploks, astes vārīt atsevišķi ādas samalt, astes iztīrīt no skrimšļa, samalt, pievienotadam uzliet izvārīt buljonu, pipari sāls pēc garšas, galerts gatavs. 2024-11-29 14:10
<< iepriekšējās | Atbildes 61 līdz 64 (kopā 64) |