ka garsigi pagatavot?
Nopirku pa leto daudz cuku adinas,vistu adinas un vistu astites.kadas receptes varat ieteikt?straume22 4 5 Normāli produkti...... Var samalt diU reizes(filozofē) Var pagatavot "saļami" +sāli +piparus+ drusku tual/papīrs(nedaudz)- pārējais viskā desās.. 2024-04-16 20:23
Gvena
2
11
tracer,tu man ar nepatic,bet paldies par lidzjutibu lai gan es to neprasiju.uzprasiju vienkarsi receptes un nu panesas no dazam augsciltigam kundzenem.iet pie krisnam vai ka astes un adas est ir necienigi,neba nu jus pasas lobsterus rijat.necienigi ir jebkadu edienu noniecinat es tak neprasiju ko uztaisit no suda poda.
ja par vistu astem ta vispar nedirsat.rubeni marine,kupina un pardot pa 6 eiri kg bet to var pats izdarit pa daudz mazaku cenu.adas var apcept un likt kapostos sauteties.domaju uzinasu ko interesantu bet jums fantazijas nav.tiem kas uzrakstija kadu recepti paldies.
2024-04-16 20:30
Epifanija 6 1 Vai tik ziepes nesanāk! 2024-04-16 20:47
Tessa
10
4
nevis fantazijas nav, bet nav velmes teret naudu uz to, kas man negaršo vai ko es needišu. pagatavot var visu ko, bet ari no zupas es iznemtu to visu ara un iznestu varnam.
ja tev tas viss garšo, ir cita lieta, kupini, liec kapostos utt. bet nemaci citus, ka jadziivo un kas japerk, lai liktu galda.
bet vispar cilveki ir apbrinojami. Mums te pie veikala ganas kekss mana vecuma, spejiigs, var redzet, ka baigais kodejs ar nav. Normals. Ganas ne katru dienu, neprasa naudu, bet nak klat ar tekstu: es naudu neprasu, noperciet man, ludzu, edienu. Ka vinjam divi berni, 4 un 12 gadi meitenes un sieva sežot ar berniem. es saku, nu davai, atri, man nav laika. Saka nemt boršu burkas. katra burka 3 eiro. es saku, eu! boršu var izvariit pats! vai nu biešu zupu, ko tur vel, bet sis jau ieskrejas. Nebus. davai nem kartoškas, burkanus, bietes, ietiepas, ne, vinjam vajag burkas. Sieva nemakot variit zupas un vispar gatavot. Redzu, ka saka uzvilkties. Es panemu pati vienu burku, krejumu, cepumus, šokoladi, maizi, vistas, saku, nem kartupeljus klat! kapec nestrada? nu, es te stradaju, tad aizgaju un tagad mums ta ka paliidz un batjuška no baznicas arii dod produktus. Jautaju, kapec sieva nestrada, saka, ar berniem sežot.
nu skaidrs, divi jauni 45 gadigi cilveki, nestrada (kasiere veikala jautaja, tu joprojam neko nedari?), ed to, ko viņš samango un tas ir ok. tad ja kads piekriit apmaksat pirkumus, kasieres saka, viņš rada uz diezgan labam precem, ne jau uz maiziiti vai pienu.
protams, es tadam nepalidzešu vairs, berni tik žel. Vini aug un redzes, ka nestradajot, var izdziivot, vieniigi jasamierinas vecaku delj ar nabadziibu un to, ka ta socializacija tev bus tada, kada bus.
tas ir par tam adam un astem. fuj.
2024-04-16 20:48
jozolsen 4 4 Tā taču zilcgaļa!! 2024-04-16 20:51
CoCoSan
10
3
Kāaatad! Tagad augsciltigās kundzenes vainīgas, ka vienai no vistu ādām jāpārtiek!
Izskatās, ka šamā pati profesionāli orientējās 444 receptēs, kā pagatavot vistu ādas un astes.
Epifānij, tu?
2024-04-16 21:10
SanitaS 6 6 Ne vienmēr jāpērk visu ko var dabūt par mazām naudiņām... 2024-04-16 21:19
anis 1 19 Vai jūs traki-ņirgāties par produktiem? Astītes dod recekli-kopā ar ausīm vispār ideāli. Ādiņas noder visur... Man vislabāk patīk sautētos kāpostos. Bet reti kam vēl-par stipru esot... Nu un uz uguns pacepinātas vistu ādiņas-kas var būt labāks,par šo... Nav nederīgu produktu-ir tikai nemākuļi un ņergas... 2024-04-16 21:57
Sanija_ 3 2 Čipsi no cūku ādām garšīgi, bet diezgan grūti pagatavot. Bija tāds ekstremāls pasākums vienreiz, kad pēc gatavošanas bija griesti jāmazgā, to atkārtot neesmu riskējusi. 2024-04-16 21:58
anis 2 3 Nu, visam ir kautkādas blaknes. Bet vislabāk cepinās ārā-arī par griestiem nav jāuztraucas... 2024-04-16 22:04
filmasmultenes 2 2 O ja es tada pasaveida ari apestu. Mana milaka recepte. Dot tik surp. Tapat ari garsu cuku astes un ausis un snukuri. Super ediens. Labaks par kaukadiem suda varitiem kartupeliem. 2024-04-16 22:04
baalzams
1
7
Sūda vārītus kartupeļus..
Jaunos kartupeļus novāra sālsūdenī, liek uz šķīvja, blakus uzliek ar krējumu sajauktu biezpienu ar lociņiem un dillēm, un gabaliņos sagrieztus siļķes gabaliņus. Man garšo, par citiem nezinu. :)
2024-04-16 22:24
Julianna 1 11 Gvena; ja kaz; varu aizutit pariz kartupelu maizuz un vizaduz konzervuz*dot zinju un kordinatez* 2024-04-16 22:30
Gvena 1 9 Julianna,paldies par piedavajumu,bet bus jau labi.tas ka palidzi cilvekiem ir svetigi.labie darbi vienmer atmaksajas.lai nu Tev veicas. 2024-04-16 22:39
Elizabete_bete
1
3
Fantazēju ;)
Neesmu gatavojusi, bet domāju, ka cūkas ādas sagriež strēmelītēs, apber ar garšvielām un sakraukšķina karstā gaisa krāsnī.
Plāns B - vispirms izvāra, tad sagriež, apber ar garsvielām, sakraukšķina.
Vistu astes - garšvielas, karstā gaisa krāsns un sacepina, cik stingri garšo.
2024-04-16 23:34
siikaa16 1 5 Garšo ceptas vistas ādiņas. Esmu jau iepraktizējusies cept. Ādiņa uz pannas diezgan saraujas. Jāizvēlas maza liesma vai jācep ar vāku, ļoti sprakstošs process. Bieži jāatlej tauki no pannas (tos citur var izlietot). Tas, ka pirmajā reizē jātīra visa virtuve no saprakstojošiem taukiem, tas ir normāli. Vistas ādiņas un astītes ir trekna pārtika. Sanāk arī garšīga zupa. 2024-04-17 01:10
Skarlete 1 4 Vai tiešām veikalā pārdodas vistu ādiņas?? Nebiju pievērsusi uzmanību. 2024-04-17 07:30
siikaa16
1
3
07:30
Tirgū var nopirkt. Ja nemaldos, tad 0,80 eiro/kg.
2024-04-17 07:52
Skumjudruva1950 4 Ne visi var atļauties pirkt ekskluzīvu gaļu sev un savam sunim ,kādam arī vistu ādiņas un astītes ir delikatese. Bagāts dara kā grib, nabags - kā var. 2024-04-17 10:05
CoCoSan 11 2 Uzskatiet ticamos apstākļus, kādēļ cilvēks darbspējīgā vecumā lai barotos no vienas bļodiņas ar suni? 2024-04-17 10:06
DanaL
Nekāda taupīšana nesanāks, ja sapērk pa lēto to, kas nav vajadzīgs vai nezina ko ar to iesākt,un pēc tam izmet to visu miskastē.
Kaut kā grūti iedomāties...
nākamās atbildes
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 40 (kopā 63) | nākamās >> |