Cūku pupu čipši

Labdien! Varbūt kāds zina smalko noslēpumu, kā mājas apstākļos izgatavojami cūku pupu čipši? Ir plāns nākotnē attīstīt tādu mazu biznesiņu, tagad veicu eksperimentus.
3 kg pupu dažādās versijās sabojāti, jo tas , ko es gaidīju rezultātā, nesanāca. It kā ēst var, bet nav īsti tas, ko gatavo, ja nemaldos, Jelgavas pusē un iet zem zīmola Pupuchi. Jau iepriekš pateicos par sakarīgām idejām.

typhoo    18 Incanti.
Gribaas nospert ideju un produktu, pashai nesanaak, un tagad jaaprasa citiem.
Diez kaada vajadziiba daliitis ar idejaam un rezultaatiem, ja cilveeks pasaka, ka shameejam ir plaans taisiit biznesu. A kaads labums tam kas daliisies ar sho nosleepumu?
Tad jau labaak aiziet pie tiem Pupuchiem un atklaati pateikt, padalies ar savu razhoshanas nosleepumu, a to man nesanaak, un tad es tev taisiishu konkurenci! :D

langstinsh      Kas par sildītavu-karsētavu...
Ja gribi-privāti...jau jūtu biznesNaidu!

typhoo  2 6 Ja pasai nesanaak, tad pasakot, ka ir jau taads produkts un gribaas shamos konkureet, bet nesanaak, ir baigi nesmuki mekleet publisku paliidzibu.
Konkurence ir laba lieta, bet tad jau buutu jaaspeej pasham izkosties cauri visaam lietaam un nianseem, nevis publiski atziities savaa nespeejaa, bet kaaree peec citu biznesa ideju izmantoshanas.

nazis    9 Man šķiet, ka viņi tur, Jelgavas pusē, pieņem arī ekskursijas un parāda arī ražošanas procesu. Ja ir poņa, tad sapratīsi. Visu tāpat neviens nestāstīs. Pašam no saviem puniem jāmācās.

JurisK      Tīri teoreetiski spriežot - cuku pupas tāds nabagu pavalgs, nav tur ne cietes, ne lipekļa īpaši. Tātad to vajaga nedaudz piešaut, lai nebūtu plikas pupu pļekas, kas kopā neturās. Temperatūra droši vien svarīga un masas mitrums - eksperimentē!

JurisK  1   Jā, cik dzirdēts pa ausu galam - cūku pupas esot tāda tīri tehniska kultūra Latvijā, neviens audzēšanas laikā neseko līdzi visādu pesticīdu un mineralmēslu lielumiem. Tas tad, ja vēlies izejmateriālu iepirkt no lauksaimniekiem.

Marija_Anna  1   Piešprice pie biznesa - garšīgas ir sakaltētas cūku pupas un tad vārītas sālsūdenī. Bet tur vajag "ieskrietuvi " , kur našķoties ar siltām pupām trauciņā , tās izlobot , izsūcot no miziņām . Klāt pēc izvēles jebkas. ( Bet pupām jābūt garšīgām ;) )
Tādas nav manītas.
Bet neesmu arī nekur diži staigājusi lai manītu.

Mekleeju_viiru  1   Man ļoti garšo cūkupupas vārītas sālsūdenī. tad izķeksē un izsūc no mizas.
var nokāst kā kartupeļus un apsusināt.
kaltētās vakarā ieliek ūdenī lai mirkst visu nakti. tad otrā dienā vāra. mmmmmmm...

riebekle    1 Grūti jau saprast, ko un kā esi mēģinājusi. Neesmu arī tos pupučus garšojusi. Paskaties kaut ko pa krievu lapām, tie ar info dalās labprātāk ;)

langstinsh    1 MariAnna---tu esi top 100!

Mekleeju_viiru      ieliec you tūbē angļu vai krievu valodā cūkupupu čipši varbūt ko parāda..
Lai Tev tā štelle izdodas !

Eneile      Rīgā ir tāds veikals Burka. Tur bija dažādas pupiņas un ķirbju sēklas. Tādas nedaudz uzpūtušās, trauslas un kraukšķīgas. Kā tādas top, to gan nezinu. Visticamāk, eksperimentu veidā jāuzķer riktīgā temperatūra kaltēšanai. Piemēram, āboli no tā kaltējamā aparāta arī ir trausli. Bet es tik tā, pļāpāju par to, ko nezinu :)

Eneile      Padomāju vēl biki. Visticamāk, ir līdzīgi kā ar turku zirņiem. Tos izmērcē, uzvara un pēc tam liek cepeškrāsnī. Uz figviņzin cik grādiem un cik ilgi. Bet kā pupām tiek vaļā no mizas?

riebekle      Varētu vēl mēģināt ar saldēšanu un kaltēt pēc tam. Vismaz ķirbju sukādes tādā veidā dabū trauslas.

siikaa16    3 https://www.delfi.lv/tasty/praktiski-padomi/vienkarss-veids-ka-pagatavot-kraukskigu-uzkodu-garsviela
s-ceptas-cuku-pupas.d?id=50206619

Liepa53      Pirms kādiem 2 gadiem TV bija raidījums. V
Savai zemītei vad.Daina intervēja abas māsas, kā viņas nonāca līdz čipšiem. Darbs bija sarežģīts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu