Cepti kartupeļi... kā jūs tos griežat?

Esmu ievērojis, ka kartupelis garšo savādāk ja to griež savādāk... Piem šķēlējs nevis salmiņos....
Kā, griezt lai būtu garšīgāk cepšanai...?

Momo    1 kartupeļi ir pē. ja nu reizi desmit gados var vārītus un tad ceptus ar ķiplokiem un čuguna panniņā, ar sviestu, nevis eļļu. vai ugunskurā ceptus. pārējais ir pilnīgs pē.

koncha13      Es teiktu, ka svarigi ir ka tie tiek cepti un kadu gala rezultatu velas. Ellas daudzums, ko ber klat, kad, ar vaku vai bez....nu ta....

Students02      Cepu sviestā kartupeļu pusītes ar visu mizu, uzkaisu sāli un ja ir, tad kādu kartupeļu garšvielu!
Ņjamm...

Evija    1 Ja cep uz pannas vislabāk ir sarīvēt un pielikt sīpolu un garšvielas sanāk ļoti gardi. Bet, ja cep cepeškrāsnī tad var cept kartupeļu pusītes, tad ārpuse būs zeltaina, bet vidiņš mīksts. Bet tad tas ir jācep 180 grādos.

Zaiciks45      Gribu pajautaat Momo....Ko tad tu eed,ja vispaar nelieto kartupeljus?Kaa vari izvaariit zupu?Un vispaar tad no kaa paartiec?:))

Students02      Momo ir skaista arī bez kartupeļiem!

Zaiciks45      Bet lai Momo pati atbild-no kaa vinja paartiek??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu