Cepti kartupeļi... kā jūs tos griežat?
Esmu ievērojis, ka kartupelis garšo savādāk ja to griež savādāk... Piem šķēlējs nevis salmiņos....Kā, griezt lai būtu garšīgāk cepšanai...?
Momo 1 kartupeļi ir pē. ja nu reizi desmit gados var vārītus un tad ceptus ar ķiplokiem un čuguna panniņā, ar sviestu, nevis eļļu. vai ugunskurā ceptus. pārējais ir pilnīgs pē.
koncha13 Es teiktu, ka svarigi ir ka tie tiek cepti un kadu gala rezultatu velas. Ellas daudzums, ko ber klat, kad, ar vaku vai bez....nu ta....
Students02
Cepu sviestā kartupeļu pusītes ar visu mizu, uzkaisu sāli un ja ir, tad kādu kartupeļu garšvielu!
Ņjamm...
Evija 1 Ja cep uz pannas vislabāk ir sarīvēt un pielikt sīpolu un garšvielas sanāk ļoti gardi. Bet, ja cep cepeškrāsnī tad var cept kartupeļu pusītes, tad ārpuse būs zeltaina, bet vidiņš mīksts. Bet tad tas ir jācep 180 grādos.
Zaiciks45 Gribu pajautaat Momo....Ko tad tu eed,ja vispaar nelieto kartupeljus?Kaa vari izvaariit zupu?Un vispaar tad no kaa paartiec?:))
Students02 Momo ir skaista arī bez kartupeļiem!
Zaiciks45 Bet lai Momo pati atbild-no kaa vinja paartiek??
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 27 (kopā 27) |