Apšubeku pagatavošana

Kā iesakiet vislabāk pagatavot apšu bekas?

Samila (2015-07-29 09:59)      Vai tad jau ir?

es marinēju, vāru zupu vai sacepu ar dārzeņiem, mērcē u.c., bet zupa ir visgaršīgākā ;)

Parastais (2015-07-29 12:23)      MARINĒT!!! Dzimteni pārdšu par gardi marinētam apšu beciņām... :))))

_Krasula_ (2015-07-29 13:37)    1 Paldies par jautājumu!-atcerējos, ka man no vakardienas ledusskapī stāv 1 bērzubeka un 1 sviesta beka. Sacepu ar olām. Kopā ar svaigiem tomātiem bija labbbi!
Atbildi var rast identiskās jeb līdzīgās iepriekšējo gadu PA tēmās. Par internetu pat nerunāsim.
Tomēr. Tāpat kā visas bekas/bērzu, priežu, sviesta../. Labāk-kā vislabāk garšo un atkarībā no sēņu daudzuma. Personīgi visbiežāk cepu kopā ar citām sēnēm/Pierīgas mežos tās reti salasu lielos daudzumos/un izmantoju sacepumos ar gandrīz jeb ko/dārzeņi, olas, gaļa, siers/. Protams, arī mērcēs un zupās. Var kotletēs-taču tas, man šķiet, ir grēks attiecībā pret bekām. Var malt un likt pīrādziņos...
P.s marinējumu sakarā: vīriešiem pēc 45-50 nevajag pārāk aizrauties ar etiķi saturošiem ēdieniem. Tas samazina vīrišķā hormona testosterona daudzumu. :P

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu