Rūgts vīns.
Vakar attaisīju vīna pudeli un vīns izrādījās ar rūgtu pēcgaršu. Izdzēru 1/2 glāzi un sapratu, ka tā nav jābūt. Vai ir iespējams vīnu izlietot, kulinārijā, piemēram, vai jābeidz žmiegties un jālej laukā. :)bosmens (2013-09-08 10:53) pacienā draugus
Turmas (2013-09-08 11:35) Par vīniem WWW.mājasvīns.lv
tio_de_La_Plata (2013-09-08 11:37) destilē
GenaCom (2013-09-08 12:36)
Dzer alu!
Jo dzērot alu,palielinās krūšu apjoms ! :)
jollyroger (2013-09-08 19:01) izdzīt kandžu
Zeltiite (2013-09-08 21:12) Vīnu var vienkārši pievienot šmorējamai gaļai.... Piemēram, cūkas filejai. Apcep, uzlej vīnu, un šmorē.... Pa starpām uzber zaļās garšvielas.
Ingemaars (2013-09-09 00:49) Nu, nu... Skābu kāpostu zupai arī var pieliet. Vai soļankai :)
VIKTORS53 (2013-09-10 14:01) 1 Kāpēc sadomājies,ka vīna pudelē būs vīns?Rūgtums parasti no sēra,vai nu trauks sērots,varbūt produkti augšanas laikā...Neceri,ka pielejot gaļai rūgtums pazudīs,būs otrādi...