Jaunu recepti..iesakiet...
Gaļas marinādei..cepšanai uz grila..vahaidote (2013-06-07 11:44) Paskaties jaunajā Ievas virtuvē, tur ir dažādas! :)
violinn (2013-06-07 12:39)
Kādas gaļas?
Cūka, steiks, vista, jērs?
klava4 (2013-06-09 13:53) Ievā ieskatījos....paldies..izmēģināšu recepti ar coliņu...tas ir kaut kas nedzirdēts...
maruse (2013-06-11 22:56)
manuprāt- viena no svarīgākajām darbībām, lai gaļa būtu ideāla ir - KĀRTĪGA MASSĀŽA - gaļu kopā ar visām garšvielām, marinādēm utt. ir kārtīgi un salīdzinoši ilgi ar rokām jāspada, jāmassē, var pat uzlikt traukam labu hermētisku vāku un spēcīgi kratīt, svaidīt, process jāveic vairākas minūtes 5- 25 tik cik ir spēks un varēšana, bet rezultāts pārspēj nogurumu;)
senās saimnieces šo arī saka par kotlešu masu vai viltoto zaķi- sagatavoto masu met pret galdu(dēlīti), no kārtīgi sasistas masas veidotās kotletes vai zaiķis neplaisā, iznāk gluds, suligs un mīksts.