kūkas
tāks,mājās ir olas,kakao,sviests milti cep.pulv.eļla,kanēlis,tvorogs un krējkums,cukers.Lūdzu....baigi kārojas ko uzmeistarot,netradicionālu!Biskvīu lūdzu nepiedāvāt.Palasījos šokolādes kūku ar banāniem...taču nākamā dienā recepti no apollo vairs nevarēju atrast....
erucanob (2013-01-31 23:08)
23.07
Konditori jau guļ.
piekraste (2013-01-31 23:22) Dodu priekšroku biezpiena bumbiņām :) vārītām eļļā :)
kalatura (2013-01-31 23:25) biezpiena bumbiņas labas..bet,kaut ko ..ne tik ātri noēdamu..
kudala (2013-01-31 23:35) draugos bija labs biezpiena kekss:) pamēģināju, tiešām garšīgs:)
_Lailaila_ (2013-02-01 00:07)
a marmelāde? vai kaut ka tāds ir?
tad sapackā mīklu ; sviests, biezp., bik krējums, soda, var bez olas vai 1 un milti.
paturēt ledusskapī pusstundu vai vairāk un tik rullē, un tin iekšā kaut ko, labāk jau marnelādi:)
snamlet (2013-02-01 00:35) Ļoti ātri ir pagatavojama rabarberu (var apelsīnu vai kādu citu ogu) kūka ar krējuma un biezpiena pārlējumu. Gatavo veidnē - pamatni izklāj ar kārtaino mīklu un sadursta ar dakšiņu un uz 15 min. nedaudz apcep. Tad kārto uz pamatnes rabarberu, apelsīnu vai citu ogu kārtu. Olas sakuļ ar krējumu, cukuru un sasmalcinātu vai saberztu bļodā biezpienu, vaniļu un pārlej pāri un cep. Ja gatavo ar rabarberiem, tad pārkaisa ar kanēli, ja ar apelsīniem, tad pārlējumam pielej mazliet saldo liķieri. Ir milzum daudz citu recepšu, bet šī ir ātri pagatavojama un ļoti garšīga. Lai veicas! Vai tad tu tagad to cepsi?
DAfrika (2013-02-01 01:03)
Nē, viens konditors vēl neguļ, bet neticu, ka ar vienu manu mesidžu iemācīsies ko uzmeistarot. No Taviem nosauktiem produktiem sanāk nenormāli daudz kūku variāciju.
Ieej četrās sezonās, labs saits.
janisb (2013-02-01 01:16)
Vai nu poņčiki (biezpiena bumbiņas) vai sirņiki (biezpiena placenīši) nekas cits no tā izejvielu seta nesanāk :D
Bet banānu kūka bez banāniem nesanāks, pat ja recepti atradīsi :D
DAfrika (2013-02-01 09:49) Jāni, nerunā dumības!
stardust (2013-02-01 11:33)
A janisb mums "gudrinieks" :D
Proti, var pat ko izcept no uzrūguša ievārījuma, miltiem un sodas, ja vēl ir tāds produktu klāsts, variāciju netrūkst : ))
AudraSeele (2013-02-01 16:17) Saputo 3 olas ar 1 glāzi cukura. Pieliek vanilīnu vai kanēli. Iemaisa 1gl. miltus. Ietaukotā veidnē apakšā liek masu kādu vēlas, pārlej ar mīklu. Cep 200C ~ 40 min. vai kamēr gatavs.