Ananasi, pildīti ar vistas gaļu, cepti krāsniņā.
Lūdzu Jūsu ieteikumus un padomus ! Recepte it kā ir skaidra, bet gatavots šis ēdiens tiks pirmo reizi. .. negribētos izgāzties kā vecai sētai, cienastu galdā ceļot. :dselva (2012-12-24 15:49) Gadījumā,ne otrādi?;)
nenopietninopietna2 (2012-12-24 15:50) Vispār jau ananāsiem ēdamā un garšīgākā daļa atrodas viducī. Vistu pildītu ar ananāsiem es varu iedomāties, bet ananāsa karkasu ar vistas gaļu... Mani kautkā nevilina.
VECA_PIEPE (2012-12-24 16:09)
Darbaa sievishkji ieteica, biju arii ieprieksh to dzirdeejusi, bet ne reizi pati neesmu taa gatavojusi.
vienaada lieluma ananasiem nogriezj miciites, izgrebj ananasus, atstaajot iekshpusee "cjaulai" visapkaart 1-2cm biezu kaartu. Viducjus pilda ar vistas fileju (varot arii ne tikai fileju, bet atkauloto galju arii), sagrieztu gabalinjos, pievienojot garshvielas un citronu..."aizvaako" ar nogrieztajaam miciiteem un uzseedina uz pannas. 45min.175* temperatuuraa. Uz galda taa arii pasniedz - ananasu "podinjos", kopaa ar piedevaam. Esot ljoti garshiigi un taa vistas galja tik miiksta izsauteejusies, ka mutee kuustot.
Es mekleeju i-netaa kaadus ieteikumus- noraades nekaadas.
Biju cereejusi, ka kaads ir taa gatavojis pats un zinaas ko ieteikt. Ja ne, tad man laikam no shiis idejas par maltiiti ananasos, buus jaaatsakaas, pameegjinot to kaadu citu dienu, ne shodien.
Taa_pati_skarlettta (2012-12-24 16:09) IIstais Ziemassveetku paeediens:)
VECA_PIEPE (2012-12-24 16:22)
Nu ko Juus muljkjojaas? :D :D :D
Es taksh no tiesas pa nopietno uzjautaaju...nu shoreiz tocjen, tak nejokoju!
Nate (2012-12-24 16:28) Vai tad tiešām nevarēji vispirms izmēģināt,un tad priekš ciemiņiem gatavot.Ne Tev te ko jēdzīgu ieteiks,ne Tev kas sanāks,ja arī ieteiks.
elsa (2012-12-24 16:31) Neesmu tādu taisījusi, bet pieļauju domu, ka jāizmanto mazāka izmēra ananasi, nevis standarta.Klāt labi izlasās žāvētas plūmes un paprika+ kaut kas no rozmarīna. ķiploka, pipara.. Vajdzētu būt sulīgi un garšīgi.Follijs arī der. Ja rīt manā sūnu ciema bodē būs mazie ananasi., izmēģināšu.:)
Weejainaa_ (2012-12-24 16:41) 1 Nebaidies mēģināt!Es Tev ieteiktu ananāsu liekot krāsnī ietīt follijā un ananāsa izgrebto daļu sagriezt kubiņos un likt klāt tai vistas filejai un pievienot vēl valriekstus un noteikti dilles...pacept follijā min 30,tad noņemt to un cept līdz gatavībai...ja vēlies,var rīvētu sieru pa virsu ...būs labi!Zinu,ko saku :)
Lugareecija_Darela (2012-12-24 18:17) es pievienotu nu pietiekami daudz ķiplociņu ,čilīti nedaudz, /sīpoliņu ceptu/, domāju ka ingvers arī neskādēs.Es riskētu iedurt ananāsā pāris , bet ne vairak krustnagliņas.
prusacins (2012-12-24 18:30) Es visu laiku taisu vistu ar ananāsiem .... Nav apnikusi jau gadiem ilgi! Garšigi un veselīgi!
sandra1111 (2012-12-24 18:59) hmmm,,,parasti gatavoju vistas fileju ar ananāsu pildījumu,,,,dievīgi,,,
tuulja (2012-12-24 20:29)
Esmu parliecinata,ka fileja izvarisies,taja ananasa un viss.
Pie tam ananas palaidis sulu un saplaks.