Cīsiņu vārīšana
cīsiņiem plēve būtu novelkama pirms vai pēc vārīšanas?fargo 1 pirms, protams.(cīsiņu speciālists)
Eliza29 Vaig tak ēst gaļu, grata! Cīsiņos nav gaļas!
fargo
"Cīsiņos nav gaļas!"
vairs nav taisnība. ir cīsiņamie ar gaļu tagad nopērkami. bet labāk ir ēst kotletes, par to šaubu nau.
jozolsen Ņem sardeles.Sardele-uzbudināts cīsiņš.
Mezhavecis Pareizāk iegādaties cīsiņus bez prezervatīva.
Vucis
Klasiskie cīsiņi - pirms.
Fascinējoši, ka jozis PAT cīsiņu tēmu spēja reducēt uz sesku!
kvarts es domāju , ka cīsiņus vispār labāk neēst....
jozolsen Vuci.Brīnums, ka šajā portālā risina cīsiņu iepazīšanas ,izzināšanas ,lietošanas nianses pieredzi.Būtu vismaz par kotletēm pirms vai pēc zexa un kurš gatavo,sieviete vai vīrietis.Par tēmu-jāpērk cīsiņi iepakojumā ar instrukciju.
Spoguliitis Peec. Un pirms tam pabaazt zem auksta uudens.
komjauniets Ja cīsiņi, tad tikai Rakveres....tiem dabīgais apvalks....pārējie sojas pilni :)
Tuftalogs Vai tad vispār jāvelk nost?
kalatura ja novilksi pirms vārīšanas-sojas kompaktums izplūdīs,ja pēc-ēdīsi blīvāku sojas produktu.
v_s_o_p Atcerējos ´70. gadu "Dadža" karikatūru - vīrs-mehanizātors ieturot vakariņas savai sievai:"Cīsiņš paliek cīsiņs, gaļu vajag!"
non_grata 70% gaļas,ko jūs http://www.youtube.com/watch?v=uvlT79ru2FI
banditta Vāra tikmēr kamēr pārsprāgst pušu. Viss atrisināsies pats no sevis. :))))
andris1315 es pat kartupel nemizo,kur nu vēl cīsiņ!!!:D
skvo es par sipolklopsi vakarinam - nost ar kotletem:P cisini toc Lv needami palikusi. Sardeles vel ir o.k. Par adinu, nu parasti pec varisanas uzreiz nomaucu:D:D:D
Adamsone Desas vispār nav ēdamas...:(
kalatura garšas pastiprināšanai vari nopanēt olā un rīvmaizē un likt uz pannas...vismaz būs kaut kas dabisks:D:D
dzzekiss Tu kādu cisiņu domāji?
elsa Atkarājas, kādam nolūkam tas cīsiņš domāts.:) nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 29) | nākamās >> |