Liellopa galas receptes
Klau kāds/a var ieteikt kādu ģeniālu recepti kā pagatavot liellopa gaļu!?Parama (2012-08-31 22:46) galerts visiem labi sanāk!! paskaties receptes.lv
mikelits (2012-08-31 22:46) sagriez šķēlēs kā karbonādi ,nedaudz paklapē,garšvielas pēc garša,uz Karstas pannas(melnās bleķa)apcep,tad spiedkatlā drusciņ ūdeni,1L sarkano karstvīnu,burkānus ,kādu plūmi,40 min.
inito4ka (2012-08-31 22:52)
...viss ģeniālais ir vienkāršš :))) mans domā,ka no liellopa viskrutāk ir taisīt rolmopsīšus>> ļoti plāni izklapē un iekšā tin visu ko sirds vēlas!!! varianti :
1. kūpnāta krūtiņa sacepta ar sīpoliem
2. gailenes,arī saceptas ar sīpoliem :)
3.paprika+siers
4.ķiploki + brinza
utttt......
utttttt.........
JurisP (2012-08-31 22:59)
Iemet gaišajā alū, klāt ķiplociņ, un 65 grādos uz 2 diennaktīm cepeškrāsnī (ar elektrisko kontroli, gāzes nederēs!)
Alus lai ir pāri gaļai, pačeko!
Parama (2012-08-31 23:05)
:DDD
man jau likās, ka autoram ir kāds sociāls naids, ....bet, padalīties ar receptēm, nekad nav par skādi:D
non_grata (2012-09-01 01:32) ja,ja un iekšā satin speķīti!!! vai nu galvu galertiņā samaļ
Smilla_x (2012-09-01 02:52) Miesas vergi un liellopu gaļa - kāds tam visam kopsaucējs :) ?????
lerijs (2012-09-01 07:17)
Kāpēc uzreiz saukāties, ja gribi receptes uzzināt.
Par to ari nevienu nerakstīšu
wolands (2012-09-01 08:54) 1 Steiks - visu gaļas "recepšu" karalis .... ;)
selva (2012-09-01 10:00) Garšvielas pēc patikas,bet galvenais-ilga termoapstrāde,vismaz divas stundas,pat vairāk.
dsm19 (2012-09-01 10:28)
Galvemais.nodalīt gaļu no miesas
PS NEJAUKT AR KANIBĀLISMU!
Adamsone (2012-09-01 18:03) svaiga malta, ar pipariem, sīpoliem, sāli utt. Uz maizītes.
JurisK (2012-09-03 02:47) Liellopa aste skaitaas? Eediens saucaas - Coupe du imperial. Njemam liellopa asti un ar garshvielaam vaaram katlaa stundas triis. Kad viss tur izvaariijies kaa naakaas, sajaucam bljodaa olas ar uudeni vai pienu proporcijaa 1:1, kaa omleti gatavojot. Liekam to bljodu kraasnii uudens peldee, kameer smuki uzpuushaas un sacietee. Lejam shkjiivii buljonu, iepeldinaam olu putas, zaljumus peec patikas un - turies miiljaa, teetuks jau naak!:)
Surja (2016-08-02 09:00) 1 1 Ideālākā recepte, kad buļļuks dzīvs un vesels plūc zālīti skaistā pļavā.