Kas sanāks no brūklenēm?
No āboliem sanāk kalvadoss, bet kas sanāks no brūklenēm?Eliza29 (2012-08-26 20:23) zapte. laba.
mieru_tikai_mieru (2012-08-26 20:30) ja pieliksi daudz ābolus, sārts kalvadoss
Pauliks (2012-08-26 20:33) Izrādās es visu mūžu esnu zapti dzinis. (lai vēl kads mēģina man aizrādīt...)
Gargona (2012-08-26 20:51) Bruklenes ar kaneli, sanakot labs majas vins /recepti nezinu/, a vel varot cukgalju taisit ar bruklenju merciti;)
elsa (2012-08-26 20:58) zapte. cukura nevakjag. ekonomika.
Turmas (2012-08-26 21:13) Gaļa ar brūklenēm garšo vnk lieliski.Ja vēl tā ir meža gaļa,tad vnk exelenti.Brūkleņu zapti var stumt aiz vaigiem ari ar griķiem.Ugunsdzirai labāk ieteiktu upenes vai lācenes.Bet tā jau ir gaumes lieta.
JurisK (2012-08-27 02:19) Cik zinu - no bruukleneem laaga viins nesanaak, ja nu maaksliigi raudzeet, taa kaa labaak paliec pie kandzhas un beidz bojaat mantu!
Lucy (2012-08-27 10:12)
1
Es brūklenes savāru bez cukura,ziemā vajag kūkai pieliku cukuru cik vajag,vēl man garšo asinsdesa ar brūkleņu mērci,tur cukurs tik nedaudz klāt.
Ekseltas ogas var ēst gan ar gaļu,gan ar auzu pārslu putru/man garšo
angel7771968 (2012-08-27 21:52) ļoti gardas ir brūklenes savārītas ar bumbieriem...1 kg brūklenes/0,5 kg bumbieri/250 g cukura...
MaryClaire (2012-09-11 16:40)
starp citu - jautājums vēl par brūklenēm, - kā varētu garšot brūkleņu zapte ar plūmēm? - piemēram, 2 daļas ogu, 1 daļa plūmju..
un ja plūmju vietā ņemtu nektarīnus? ...
nu taču - brūkleņu laiks