lasminaxxl 2 uztaisi mēli želejā ...
Mezhavecis Man tam ir tik viena recepte.Zaceni.Aplej ar ūdeni,ķilociņu, vegetu,var vēl kādu buljona kubiku.Pavāri kādu stundu uz lēnas uguns,un zacene pa pirmo.
GenAir 1 Nezinu,tiešām nezinu...
inito4ka ...es PAR klasiku! > vnk vārīta mēle,bet klāt mērcīte : majonēze+ķiploks+kinza+drusku citrona vai laima sulas+dilles+malts melns pipars.
nebuutne http://www.fotoreceptes.lv/meles_salati.html
Speciaalists69 1 klitoru laizāmo. sanākot baigi labais.
tasesmues 1 atsit pret palodzi un lēnām, laid iekšā......uzreiz sālīt nevajag.....
Weejainaa_
1
Vārīta mēle,marinēts gurķis,sīpols,ola,majonēze,kečups,sāls,pipari-Salāti.
Vārīta mēle,marinēti šampinjoni,svaigs gurķis,sīpols,majonēze,mārrutki-Salāti.
Vārītu mēli sagriež šķēlēs,panē,miltos,olā,cep eļļā---2.ēdiens.
Grifs 1 -sasien lencītē-vismaz kādu laiku būs klusums!
Lucy
Nu pa 1stundas laikā mēle neizvarās toč,vismaz liellopa mēle ne.
Man tradicionāli pārlieta želeja vislabāk,var salātus,a citādi nav ko ķēzīt produktu.Mēlei klāt ķiploku hm????sabojāts produkts manā skatijumā!
weniwa 1 Vārītu mēli sagriež salmiņos + eļļā sacepti sīpoli(vēlams pārkaisīti ar vegetu ) + majonēze = super garšīgi salāti.
selva Pēdējo reizi varīju mēli pirms daudziem gadiem.Sagriežu šķēlēs un lēnā pastaigā pa māju apēdu.Garšo ļoti,mājinieki parasti šausmās...bet tā ilgā vārīšana pret to īso baudas mirkli.....eh,nav tā vērts..:) 2012-11-03