Jūsu iecienītākais vīns?
Kāpēc? valsts, gads, šķirne.un vēl var viskautko sarakstīt.:)atljaujietman (2012-04-26 19:38) degvīns
locco (2012-04-26 19:38) vislabākais vīns ir degvīns... :)
elsa (2012-04-26 19:39)
Sausais sarkanais. Gruzija, Čīle, Austrālija. Jo vecāks,jo labāks. Kaut gan, vecāku par 6 gadiem neesmu provējusi. Rocība neatļauj. Marku tagad nenosaukšu.
Kāpēc? Patīk izbaudīt, patīk pēcgarša , patīk process un paģiru nav.
dogville (2012-04-26 19:41) Jaukaa kompaanijaa"stilam nav noziimes,visu izshkjir slaapes":))Ja nopietni-man tiik tie Gruzijas Streelnieku iela:)...
Tessa (2012-04-26 19:47)
sarkanais pussaldais,Gruzijas.pedeja laika esmu kritusi uz sarkano vai roza Lambrusko.man vispar gaume ir mainiijusies.
a,dzeru maz un reti.rulle alus.
jollyroger (2012-04-26 19:48)
sausais, sarkanais
pofig cabernet vai merlot
Vientulaisvilks (2012-04-26 19:50) No Spānijas, tieši rūpnīcā pirkts, 3 un 5 l pakās, lētāks kā pie mums piens!!! viena paka uz pāris vakariem, ja nav lielas slāpes .
Saksi (2012-04-26 19:58) Sausais sarkanais, garšo Gruzijas pussaldais "Hvančkara".
Nilija (2012-04-26 19:58) Molina...Cile!
LaskovijMerzavec (2012-04-26 20:01) Mājas vīni - attiecīgās valsts krodziņos,restorānos,traktieros utt...
xxx (2012-04-26 20:03)
Vaitad vīns ir dzerams.:D
Alus,vot tā ir manta.:))
babyjag (2012-04-26 20:07)
nu tak chardonnay un riesling - vieni no argentinas un chiles, otri no vacijas.
nevaru aizmirst ari bibliotekaa dzerto baltvinu ar krustnaglinu garshu un viina studijaa - arkartigi vieglu un atspirdzinoshu sarkano.
putukrejums_ar_zemen (2012-04-26 20:10) jā, gaumes ir dažādas.man pedējā laikā uzrunā Francijas vīni.
jollyroger (2012-04-26 20:13)
spāņu vīri, tfu, bļa vīni
2:35
http://www.youtube.com/watch?v=2uMlnDmUsAU
mojito (2012-04-26 20:27) Es viinus vairaak izveelos peec kraasaam un sausuma pakaapeem. Bija laiks,kad labaak patika sarkanviini, tad rozaa, tagad baltviins. Lai ir pussalds. Man valsts izcelsme neko neizsaka,e sneemsu taads specs,lai tur baigi maaceetu atskjrit.
GarlaikotsLaucinieks (2012-04-26 20:30)
Muskata Tokajietis ar daudziem, daudziem puttanijiem, tobiš izturēšanas un saldināšanas gadiem, kāds pie mums nev, vai kādreiz ir nopērkams par saprātīgu naudu.
/atceras, ka lētā veikalā par to pagājušā gadsimta beigās maksāja kādus 2000 forintus jeb padsmit dolārus ar astīti/
_CatNap (2012-04-26 21:05) pinot grigio ( veneto) un vecais labais beaujolais. kāpēc? don´t know- pieradums.
piparbecinja (2012-04-26 21:12) man mēreni pussaldie. pēc sarkanajiem galva labāk strādā...
normiss (2012-04-26 21:20) baznīcvīns
salve (2012-04-26 21:29) Gaume atkarīga no gadalaika. Ziemā labāk garšo tā saucamo trešo valstu (Argentīna Čīle) sarkanvīni no (ar) tempranillo vai shiraz vīnogām. Bet vasarā un karstā laikā vēss baltvīns, vislabākais, protams, rislings.
_Krasula_(2012-04-26 22:00) Nav tāda viena konkrēta favorīta. Tīk pussaldie sarkanvīni, vasarā-baltvīni. Kaut bija viens periods, kad radināju sevi pie sausajiem sarkanvīniem- mazāk... nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 45) | nākamās >> |