cepts cālis

Izdomāju 5dienas vakarā sarīkot sev īpašas vakariņas-cāli ceptu cepeškrāsnīfantāzijās-pildītu,ar kartupelīšiem utt.
Tad īss jautājums-cik ilgi jācep un ar ko var pildīt ?

never_pa      parasti uz nakti ielieku majonēzes marinādē, cepu ap 1h 220C, pildu ar āboliem, malās salieku kartupeļus, kāļus, brokuļus.

Tessa      pildu ar konservetam pupinjam+sakapata viena variita ola+zaljumi,sals,pipari,karijs,izspiests kjiploks(jo vairak,jo labak) un majoneze.
smarzha bus tada,ka kaiminji pakarsies aiz skaudiibas.
cali sariiveju ar kjiploku/sali/pipariem,pec garastavoklja uzziezhu virsu vai nu sinepes vai medu,vai visu kopa.
pildiishanas vietu aizshuju.
malas salieku dajebko,ieskaitot shampinjonus(tos gan lieku 20 min pirms gataviibas).un parasti pildijums arii paliek pari,gazhu virsu.
man ir gazes cepeshkrasns,jacepj pailgi.tiem,kuriem elektriskas,noteikti atrak.

neko    1 "kaimiņī būs šokā " - tu ar to vistu taisies kaumiņu(-s) pievilināt?:)) tad nopērc vēl pudeli vīna:)

cirteejs      Labāk necep...

JurisK      Kat arii kaiminji bija shokaa un ceru, ka arii sajuusmaa, ieteiktu kaut ko vienkaarshaaku - caalis uz tukshas alus pudeles, piepildiitas ar skaidru uudeni! Rezultaats gandriiz tas pats, darbs vismaz 3x mazaak! Taa teikt . pildiits caalis ikdienai:)

marija19561956      Es turu nakti garsvielu un majonezes maisijuma un tad cepu uz atvertas alus bundzas,manai gimenei loti garso(elektriska cepeskrasni 220 grados 1stundu)

shokolade_      pirms cepšanas jāieziež ar rīvētiem ķiplokiem,sāli, pirariem

gucis6      ...protams variantu ir daudz...izber paciņu rupjo sālspaku uz pannas un tad liec vistu..., lai cepās

enistone      ..kāpēc kaut kas jāpilda,noliec blakus,lai vārtās kartupelīši mērcē,būs vēl labāk,kraukšķīgāk..;) etiķītī ar ķiplociņiem,sālīti un pipariem....kas var būt labāks...;)

Ananasgalva      fui! meat is murder! lai dzīvo veģetārieši! 2012-11-16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu