Sulu laiks
Ieurbu kļavā..sulas tek saldas un garšigas....daudz...visas izdzert uzreiz nevar, daļu var sasaldēt...bet kā uzglabāt pārējo...JurisK (2012-03-18 08:45) Taapeec jau ar ir turpat medus cenaa, vietaam pat daargaak:) Domaaju, ka no spainja kaadam puslitram vajadzeetu sanaakt.
spurainis (2012-03-18 12:59) ...pieliec raugu ..un laid caur trubām:)tā manta glabājas ilgāk,ja stingri nekož:)
mauble (2012-03-20 20:53) Manuprāt,visvērtīgākais ilgākai saglabāšanai ir sasaldēt.Nopērc atsevišķu saldētavu.Pildi plastmasas pudelēs un saldētavā iekšā.Ziemā,izņem to,lai atsalst un garšo tāpat kā tikko iztekusi.
Graafs (2012-03-21 21:28)
Šeit gan runa būs arī par bērzu sulām,bet noreibt var...:)
http://sula.lv/
<< iepriekšējās | Atbildes 21 līdz 24 (kopā 24) |