Vai dienu( divas) iepriekš var cept tortes biskvīta kārtas?

Lūdzu saimniecēm padomu: Brīvdienās ārpilsētas 2-dienu baļļuks, bet jau pirmdien no rīta jācienā darba kolēģi cita jubilķēna sakarā. Esmu kolēģus jau pieradinājusi, ka parasti cepu visu mājās ( lētāk, garšīgāk un bez liekām ķīmijām) Kā lai paspēj izballēties un arī kolēģiem našķus sataisīt? Vai būs labi klasiskas mājas tortes biskvīta kārtas( olas+cukurs+milti) cept jau pāris dienas iepriekš? Ja drīkst, tad kā un kur labāk tās uzglabāt?

elsa      Cept drīkst un vajag, piesūcinot ar tumšo rumu. Oij, mēli norīs un nerunās lieku kolēģi.;DDD

Ingaxx      jā var.

aucce      Izcep, atdzesē un ietin pārtikas plēvē .Glabā vēsā vietā, būs svaiga vairākas dienas

babyjag  3 2 tas tak paris minushu darbs, kapec darit tik ilgi ieprieksh?

nenopietninopietna2      Piekrītu elsai. Var visu sataisīt gatavu, bet dekorēšanu atstāt uz svētdienas vakaru. Būs ļoti garšīga sasūkusies. Man nepatīk sausas biskvīta tortes, kas sprūst kaklā.

fargo    1 Var cept iepriekš.

"Man nepatīk sausas biskvīta tortes, kas sprūst kaklā."
A man... a man vispār nepatīk tortes, labāk gaļu būtu nesusi.

art_deco      Veikalos viņas diezgan ilgi stāv plauktos. Sapako plēvītēs maisiņos tā, ka gaiss netiek klāt.

inito4ka  1   ..man šķiet,ka plēvē saplaks...
tin follijā,bet neliec leduskapī... kaut kur uz palodzes piem,,ja nav vēsais pieliekamais.

Vikinja      Ak vai!! Tad jau kādi 50 kolēģi jācienā?! Jo 100 g tortes uz 1 personu ir gana :)

nenopietninopietna2      fargo, Tev gaļa kaitīga, tāpat jau dusmīgs...!

Lucy      Rimčikā tagad var nopirkt nesliktu vietējo biskvītu AZURĀ

Spicis      Protams, ka var sacept biskvītus 2 dienas agrāk. Jāglabā mikroorganismu atīstībai nelabvēlīgā vidē... kā jau citi minēja. Vai izmanto sviestu vārītajā kremā? Vai esi to mēģinājusi aistāt vai apvienot ar pieejamajiem FILAELFIA vai MASCARPONE tipa izstrādājumiem? Es esmu klasiskā vārītā (dzeltānā) kūku un toršu krema piekritējs (olu "dzeltānumi", milti, piens, cukurs, vanilīns, sviests - ULMAŅ(pirmā)LAIKA recepte - klasika), bet patreiz dīda dzinulis to modificēt ar šiem izstrādājumiem. Nepatīk Krievijas standarts izmantot iebiezināto pienu (arī ilgstoši karsējot brūninātu) ar pieminētajiem produktiem saputojumā.

Spicis      Visu cieņu, Pidrilla - man ļoti sagribējās ko garšīgu! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu