Horrors (2012-01-14 13:52) 4 Sākumā vajag noķert bebru...
Bereta (2012-01-14 15:57) 1 Nu, labi, noķēru:)
elsa (2012-01-14 16:51) Bebra aste pārsvarā sastāv no taukiem un mugurkaula skriemeļiem. Vai to vispār ir vērts žāvēt? Tauki iztecēs un nekas pāri nepaliks.Nez, tā kā taukiem piemīt visspecifiskākā garša, es no to ēšanas izvairos. Kaut bebra gaļa man ļoti garšo.
art_deco (2012-01-14 17:21) Es nezinu kā gatavo asti, bet iesaku šo pajautāt kādā speciālā mednieku portālā.
Hnosa (2012-01-14 17:58) un ko ar to izžāvēto asti vēlāk darīt?
Bereta (2012-01-14 18:16)
Jau pameklēju krievu mednieku portālos un atradu.Cerēju, ka arī kāds no vieējiem kat ko labu ieteiks.
Bera asti agrāk es viekārši vārīju sālsūdenī. Nekādas pecifiskas piegaršas nav. Uz rupjmaizes ļoti garšīgi.
Žāvetai astei pēc garšas esot jātgādina žāvēts zutis.
simanis (2012-01-14 18:26) Ietin folijā un uz oglēm uzcep. Piegarša tāda patīkama, atgādina kaut ko no cūkgaļas žāvētas.
art_deco (2012-01-14 19:33)
Reku latviski
http://www.medniekiem.lv/discussion/2420/lv/
VIZUAALAAmaaksla (2012-01-15 02:17) šnabī labāk ielikt, ne?