Ķirbji

Vai piekrītat,ka visgaršīgākie ķirbji ir ar oranžo mizu?

sandra1111 (2011-12-22 18:44)      piekrītu,,,

EIZHENIJA_FINKA (2011-12-22 18:47)      Nē! visgaršīgākie ir zilpelēkie, šķirni neatceros.

spitniece45 (2011-12-22 19:02)      ...riekstu ķirbis ir visgaršīgākais:)

100latnieks (2011-12-22 19:07)      saderam, ka nesakausieties :P

arnisb (2011-12-22 19:09)      krāsai nav nozīmes, visgaršīgākie ir paši garšīgākie!

fargo (2011-12-22 19:17)      Nē, bet es vispār... šodien tādu lielu balodi redzēju!

Marija_Anna (2011-12-22 19:19)      Man iegaršojās riekstu ķirbji ar izteikti oranžu iekšpusi, stingri . Iesākumā zaļpelēki, tad sāk palikt oranža miza. Labs arī Austrālijas sviesta ķirbis.

edmunds (2011-12-22 19:50)      garshiigi ir arii latviesha selekcioneetie kabacju kjirbji. un arii rievainie burkaanu kjirbji.

Decijs (2011-12-22 19:53)      d salatos viss viens

kokote (2011-12-22 20:51)      Negaršo nekādi, ja nu marinēti- tie gan, bet tur jau mandomāt vienalga kādā krāsā :))
(nu un vēl ar cidoniju sulu :D:D)

zoja (2011-12-22 22:34)      Nezinu gan,es pagaidām neesmu atradusi vienu ķirbja šķirni,kas derētu visam. Sulās izmantoju vienus,salātos citus,bet kad gatavoju ķirbjgaļīgās kotletes pavisam citus.

Ronija (2011-12-23 08:52)      Negaršo nekādā veidā.

Lucy (2011-12-23 09:13)      Ķirbis garšo tikai marinēts un lai nav mīksts izjucis,klāt var pielikt marinējot cidonijas un pāris lapiņas piparmētru.
Ķirbis un tā sēklas ir ļoti veselīgs produkst,pat ieteicams brokastīs 2-3 kubiņus noēst.

MAaSA (2011-12-23 09:54)      Ja svaigā veidā,tad labāk baudu eļļas ķirbi /zaļā krāsā/.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu