Ķirbji
Vai piekrītat,ka visgaršīgākie ķirbji ir ar oranžo mizu?sandra1111 (2011-12-22 18:44) piekrītu,,,
EIZHENIJA_FINKA (2011-12-22 18:47) Nē! visgaršīgākie ir zilpelēkie, šķirni neatceros.
spitniece45 (2011-12-22 19:02) ...riekstu ķirbis ir visgaršīgākais:)
100latnieks (2011-12-22 19:07) saderam, ka nesakausieties :P
arnisb (2011-12-22 19:09) krāsai nav nozīmes, visgaršīgākie ir paši garšīgākie!
fargo (2011-12-22 19:17) Nē, bet es vispār... šodien tādu lielu balodi redzēju!
Marija_Anna (2011-12-22 19:19) Man iegaršojās riekstu ķirbji ar izteikti oranžu iekšpusi, stingri . Iesākumā zaļpelēki, tad sāk palikt oranža miza. Labs arī Austrālijas sviesta ķirbis.
edmunds (2011-12-22 19:50) garshiigi ir arii latviesha selekcioneetie kabacju kjirbji. un arii rievainie burkaanu kjirbji.
Decijs (2011-12-22 19:53) d salatos viss viens
angel7771968 (2011-12-22 20:23) Laikam arnisb atbildēja vispareizāk .Ķirbju šķirnes ir tik daudz ,ka visgaršīgākie ir tie garšīgākie!!!Un tomēr ar oranžo mizu un forma tam kā laivai ir visgaršīgākie...Pagaršojiet jūs arī un jūsmosim kopā!
kokote (2011-12-22 20:51)
Negaršo nekādi, ja nu marinēti- tie gan, bet tur jau mandomāt vienalga kādā krāsā :))
(nu un vēl ar cidoniju sulu :D:D)
angel7771968 (2011-12-22 22:20) Nesaprotu,kāpēc ķirbis tiek noniecināts kā ēdiens,laikam vienkārši nezin kā garšīgi pagatavot!`Īstenībā tas neaizņem daudz mūsu laika.Sulas,salāti svaigā veidā,pildīti u.t.t.,un garšīgi.
zoja (2011-12-22 22:34) Nezinu gan,es pagaidām neesmu atradusi vienu ķirbja šķirni,kas derētu visam. Sulās izmantoju vienus,salātos citus,bet kad gatavoju ķirbjgaļīgās kotletes pavisam citus.
Ronija (2011-12-23 08:52) Negaršo nekādā veidā.
Lucy (2011-12-23 09:13)
Ķirbis garšo tikai marinēts un lai nav mīksts izjucis,klāt var pielikt marinējot cidonijas un pāris lapiņas piparmētru.
Ķirbis un tā sēklas ir ļoti veselīgs produkst,pat ieteicams brokastīs 2-3 kubiņus noēst.
MAaSA (2011-12-23 09:54) Ja svaigā veidā,tad labāk baudu eļļas ķirbi /zaļā krāsā/.:)