AijaT (2011-11-07 22:49) http://www.fotoreceptes.lv/marineta_silke.html
3roze3 (2011-11-07 23:08) Es daru tā... iztīru, noskaloju, sagriežu gabalos, pievienoju klāt nedaudz eļļas, etiķi, sīpolus... aizveru trauku, sakratu un lieku uz dažām stundām ievilkties... Garšo labi!
leitnants_Shmit (2011-11-07 23:20) ...ņemu siļki un iemarinēju..... lietoju ar vai bez šnabja
noilgojes (2011-11-07 23:36) gribu zinat konkretak,ka iemarinet,cik,ko, daudz,kadas garsvielas jaliek pie silkes,ar ko lietot zinu pats
NARINJA (2011-11-08 08:11)
...kurzemnieki dara taa- silkji sagriez gabalinjos vai satin rullishos, uzvara marinaadi- cukurs, sals, etikjis, lauru lapas, ripinjaas sagriezti sipoli, melnie pipari var pieshaut kaadu virci garshai...marinaadi taisa mazliet stipraaku nekaa garshotu jau edot gatavu silkji...visu taisu peec garshas svarinjus un produktu attieciibas nemeerot...kaarto silkji burcinjaa virsuu uzlejot marinaadi....ja vajag sho visu dabuut aatri eedamu, tad marinaadi uz silkji uzlej siltu, ja paredzeeta ilgstoshai lietoshanai, tad var atdzeseetu!
P.S. Snjabi ar marineetu silki neuzkozh:)))) Shnabi kushajut c manufakturoi, WOTT!:)))
Lucy (2011-11-08 08:31)
46gadi,dzīvo Londonā.Pse ja jau gribi zināt tieši cik ko jāliek,pajautā google.
..bet vispār labāk aizej līdz bodei nopērc gatavas siļķes un ēd:))
100latnieks (2011-11-08 08:32) vispirms jāaizņemas no kaimiņiem siļķi...
Palomino (2011-11-08 09:19) Iekš receptes.lv ir "Marinēta zivs majonēzes uzlējumā". Atmet to daļu, kas par majonēzi, jo tā nāk jau pēc marinēšanas, un būs ok.
100latnieks (2011-11-08 09:22) UK tikai poļu veikalos var nopirkt normālu gatavu siļķi ja kas arī LV ražotu.
Ingaxx (2011-11-08 16:12) receptes.lv ir kādas 50 receptes par zivs marinēšanu vien visādos veidos!
inj (2011-11-08 18:36)
iztīra, paarlej ar etikji (tas "nogatavina", padara baltu) un mazliet ar ellu (padara miikstaaku), klaat pieshauj saali, cukuru (cukuru var vairaak, tad gatavaa produkcija neceertaas kaklaa:), melnos piparus graudinjos, sagrieztus kjiplokus un siipolus.
Eed, kad siljkjes miesa +/- balta.
noilgojes (2011-11-08 23:01) Paldies pa receptem,...polu veikalos ir tikai polu razojum,kur sipoli vairak neka silkes,un savam rokam taisitais ediens ir daudz garsigak,par vekala pirktam.