Gatavojot baraviku zupu...
Gatavojot baraviku zupu gatavošanas procesa nobeigumā neaizmirstiet zupai pievienot saldkrējuma sviestā apceptus sīpolus ar miltiem. Zupa kļūs tumīgāka. Informācijai, RCT baravikas tiek tirgotas par 10 Ls kilogramā ...avanti13 (2011-09-09 17:50) kaada atshkiriiba saldkreejuma jeb skaabkreejuma sviests?
v_s_o_p (2011-09-09 18:00) Eiropā , redz, sākuši spriest par kukaiņu lietošanu uzturā.. Pēc paris gadiem sēnes ar tārpiem būs vērtīgākas :)
spriganaa (2011-09-09 18:39)
Jā, trīs miljoni ( vai miljardi!) pētījumiem piešķirti, lai izpētītu kukaiņu lietošanu uzturā. Pēc pāris gadiem iesim uz mežu, nogriezīsim beku, izkratīsim tārpus groziņā, sēni pār plecu, bet tārpus uz mājām - zupiņai. :D
Nu nav kur tai ES naudu likt!
dudiks (2011-09-09 19:09) 1 pirktas arii tiek pa 10Ls, vai tikai paardotas? :D
Just_ (2011-09-10 08:59) Kārtējais latviešu valodas piegānījums tas "saldkrējuma sviests". Krieviem ir sļivočnoje maslo, podsolņečnoje maslo, mašinnoje maslo, bet latviešiem ir gan sviests, gan eļļa. Sviestu kuļ no krējuma. Feršētn? Starp citu, es sēņu zupu tumēju, vārīšanas beigās pievienojot pāris ēdamkarotes skābajā krējumā iekultu miltu. Un saceptie sīpoli jau sen ir grāpī.
Spicis (2011-09-12 11:44) Draugi, neaizmirstiet par kečupu!
Araabs (2013-02-25 18:27) Arī saldais Putukrējums var saiet sviestā,tad būs saldkrējuma sviests.