Padalieties blendera un balto pupiņu pagatavošanas receptēs!

Ļoti vēlos uzzināt kādas garšīgas balto pupiņu pagatavošanas receptes, jo to ir daudz dārzā... Un tā kā iegādājos blenderi, tad arī ...vairāk par instrukcijā pievienotām dažām kokteiļu receptītēm nezinu :( Tik pa ausu galam dzirdētas aukstās sablendērētās zupas, kefīra dzērieni - bet ko un kā ?

Tessa (2011-07-07 13:19)      sviesta pupinjas visgarshiigakas ir izvariitas un parlietas ar saceptu sviesta riivmaizi.neatziistu nekadu zupu blendereshanu-zupai ir jabut riktiigai-ar visam peldosham sastavdaljam un lai karote stavetu taja.un ta ka man sanak ljoooti gardas zupas,blenderis noderetu saldejuma kokteilim.
kamer vasara,ogas ir jaed veselas,ka arii viss parejais,nav ko mazhoties ar shito,ka vinju.

tiritomba_a (2011-07-07 13:52)      es blendēju tikai zemenes, lai var ar cukuru un melisu labi sajaukt.

Auguste (2011-07-07 14:14)      salātu mērcītēm - jogurtu/olīveļļu ar visādiem zaļumiem, garšvielām, ķiplokiem utt.;
visa veida ogas desertiem, ar to, kas nu ledusskapī ir - saldējums/saldais krējums/kefīrs/biezpiens utt.
jebkura zupa, kā arī aptvaicēti dārzeņi var tikt sablenderēti biezzupās..

Eksperimentēt vajag! :) Un visu kā vienmēr izšķirs slāpes , - proti, subjektīvās garšas sajūtas, taču ja runa iet par baltajām pupiņām, tad, nu, nezinu, kas var būt garšīgāks par pupiņām apceptām sviestā :) Ni pa kam neblenderētu :)

arnisb (2011-07-07 14:30)      Pareizi, sablenderē visu, sabojā garšu un tad ēd!:))

riks (2011-07-07 21:11)      blenderi pats neizgatavoju un uzturā nelietoju!

Palomino (2011-07-07 21:16)      Es izmantoju ogu un augļu samixēšanai, lai ir ko pielikt jogurtam. Sastāvdaļas un proporcijas pilnīgi pēc iedvesmas.
Sviesta pupiņas nomazgā un vienkārši sacep sviestā. Nav ko ķērnāt labu mantu!:)

selnija_ (2011-07-07 22:01)      Var sautēt sviestā+ūdens, lai nepiedeg, ar burkāniem/sagriezt ripiņās, gabaliņos/, pirms tam protams izmērcējot. Tas gan nav jāblenderē.

dritvaimic (2011-07-10 03:53)      sviesta pupu recepte labākā tessai...tā arī senie latvieši ēda-izvāra pupiņas ar pākstīm un apleja ar izkausētu sviestu un saceptu rīvmaizi-ļoti labas...tāpar puķķ`postus!Lai labi garšo

bitite27 (2013-10-11 23:20)      Biezpienam pievieno saspiestu ķiploku,nedaudz sāli,krējumu vai majonēzi-sablenderē un gatavo sviestmaizes.

Deizii (2013-10-19 22:03)      http://www.edunsporto.lv/2012/04/kokosriekstu-keksini-ar-pupinam/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu