Cūku kāja pa-Ķirsonovski
Kādreiz Ķirsona "Staburagā" viens no firmas ēdieniem bija cūku kāja(šķiet sautēta). Nespēju iedomaties ka no tik vienkāršās izejvielas var pagatavot tik gardu ēdienu. Varbūt kādam ir zināms pagatavošanas noslēpums?mojito jaa,atceros taadu lietu...bija riktiigi yummy! :) Bet kur tas laiks...
v_s_o_p Un ribiņas.. :)
cirteejs 1 Kāda Ķirsona kāja- tas ir vācu nacionālais ēdiens, tas kas te dabūjams ir vājš pakaļdarinājums!
v_s_o_p Cirteejs--> cepts! Neder! Vajag ka Staburagā
cirteejs Labi...:)
v_s_o_p Cirteejs--> Dod šurp! Vai vienkārši ir jāvara? Var uz ugunskura, katlā?
joens 2 1 http://www.chefkoch.de/rs/s0/%23haxe/Rezepte.html
NastasjaPavlovna tikko kaa taadu edu pie savas mammas:)kiplocins,apsmereta ar sinepem un kautkas tur vel+2h cepeskrasni,nu loti garsigi un suligi
vilks28 Izvirtuli!!!!! Nekārdiniet ...:)) Un virsū Užavas tumšo...
NastasjaPavlovna ne ,man bij kautkads Lietuviesu dziivais:))
hefny
hmm
sakārdināja-uz nakti.nudie naF labi tā darīt.
diablodetasmania 48 stundas vieglā ķiploka, sāls,ābola etiķa marinādē, tad vāra kādu stundu,apsmērē ar sinepēm un ieliek uz 2-2,5h cepeškrāsnī...Labu apetīti!:)
v_s_o_p diablodetasmania--> mīļs paldies! Super