Kā lai izmanto kāpostu?
Ledusskapī jau pāris dienas mētājas puse kāpostgalviņas. Ko lai tādu garšīgu pagatavo, izmantojot kāpostu?
lapsu_aacis (2011-05-14 12:08)
tak, tu i gatavot ar nemaaki?!
mndeeee...
sariivee uz rupaas riives, pieriivee kadus 5 burjkaanus, acu gaishumam saberz ar saali, cukuriinu vai vienkaarshi -pielej no gurineetiem markjiishiem paaripalikushu marinaadiiti, peec stundas puzotras ,pieber bundzhiinu konDZerveetu zireniishu, svaigus zaljumus, krejienu vai majo,kas jau labaak smekjej unj 2 briiFdienas iedod savai miesai atslodzi no galjas riishanas.
Zelta_rokas (2011-05-14 12:17) Izbaro zakjiem!
never_pa (2011-05-14 12:20) p0ievienojos lapsas versijai, ari vistikamaka variācija.
Decijs (2011-05-14 12:27)
maltaa gala sacepta plus sauteti kaposti.
2 . cirvja kata zupa D, kaposti, gala, kartupeli, nu un vari tik augsaa, var samest katlaa dazadus darzenus un bus labi D.
3 uztaisi vienkarsus salatus
honda (2011-05-14 13:40) var izcept kāpostu karbonādi, notvaicētas lapas sadala un iemērcē miltos kopā ar olu sajauktu, liek olīveļļā un cep, Pasniedz at dārzeņiem un kādu gardu mērci.
cirteejs (2011-05-14 14:27) Viņa salasīsies, izbīsies un izmetīs! Bet, ja izmet, tad labāk tā, lai kāds bomzis var savākt! Patika Lapšacu recepte!
liancite (2011-05-14 16:57) tas tak tik vnk, atver jebkuru mājas lapu ar receptēm un izvēlies, ko vēlies...bet ja pa īstam, tad vnk sarīvē, krējums, majonezē, dilles, lociņi un ātri apēdas...:)
nenopietninopietna2 (2011-05-14 21:53) Skaidiņās sagriezti kāposti, sarīvēti burkāni, iespiets citroniņš, vai vīnogu etiķis, ķiplociņš, olīveļļa. (Proporcijas pēc izjūtas/garšas)
vilks28 (2011-05-14 23:49) Es ir gar zemi,un pilna mut ar zemi...:DDDDD
riks (2011-05-18 08:43) pagatavo cāļa frikasē ar šampinjoniem, plovu vai gaspačo!
actex69 (2014-09-21 10:24) vāks...tad nu gan..nezi ko darīt ar kāpostu :D Es varētu vēl pieļaut varbūtību,ka to nezin kāds vecis, bet ja nezin sieviete...smieklīgi