Majonēzes gatavošana
kā gatavo majonēzi?putoju olas dzeltenumus ar eļļu un citronu sulu, sanāca nevis majonēze, bet nu nezinu, pat kā to nosaukt, garša ir uz to pusi, bet konsistence pašķidra, vai to var kaut kā saglābt vai labāk liet ārā un nemocīties?:)
JurisK Pievieno origjinaalo burcinju majoneezi - buus tev pusnaturaals produkts ilgaakam laikam!:)
mala1 1 tās sastāvdaļas jāpievieno pakāpeniski,, putojot,,ja gadījumā sajauci visu uzreiz
hashashiin 1 Droši vien proporcijas nav īstās. Būs vien jāliek klāt vēl ola vai kartupeļu milti, bet pirms tam http://en.wikipedia.org/wiki/Mayonnaise .. varbūt kaut kādās receptes.lv arī ir par šo aprakstīts. Lai izdodas!
mymra 1 Ellju bij jaapievieno pa pilieniem, visu laiku putojot, tad sanaak laba konsistence. Meegjini veel pievienot ellju, kuljot, varbuut kas izdodas.
Dinozaurs1971 Visas sastāvdaļas, izņemot eļļu, liek virtuves kombainā un iedarbina to. Caur piltuvi lēni pievieno eļļu. Ja vēlies majonēzi padarīt nedaudz šķidrāku, beigās var pievienot nedaudz ūdens.
babyjag jaa, svarigi to ellju pievienot lenam.. tag jau laikam vairs neko.
blaumane paldies, nakošreiz kaut kā citādi mēģināšu, tagad neko vairs- ļoti labi ar salātu lapām, redīsiem un gurķiem aizgāja:) droši vien eļļu arī labāku vajadzēja
Spicis Labākā eļļa būs saulespuķu (rafinēta), neaizmirsti sinepes, sāli un cukuru!
selva37_1972 Man arī šķiet, ka pietrūkst sinepes... 2011-05-09