Plaucētā mīkla

Ja kādam varbūt ir aizķērusies pārbaudīta recepte, mēginājām pēc interneta, nesanāca..:( tā ir palikusi nepagūtā mīkla, likās ka bus viegli, bet nekā..

ina51 (2011-02-17 13:48)      ja ir kāda no Masiļūnes grāmatām, iemet aci tajā, jo pati sen neesmu neko cepusi no plaucēās mīklas,`īsti vairs neatceros proporcijas, bet būtībā tas ir elementāri. Tikai jāatceras,ka pirmās 10-15 min. nedrīkst vērt c-krāsns durtiņas vaļā.
Lai izdodas!

_Antuanete_ (2011-02-17 13:50)      Esmu gatavojusi pēc šīs receptes http://www.gatavo.lv/index.php?menu=1&s=7&l=receptes2&id=118&f=0, sanāca labi.
Galvenais - neizraut no krāsns par ātru, kūciņām jābūt cietām (lai piesitot skan), citādi tās sakritīsies.

tiritomba (2011-02-17 13:55)      es no plaucētās mīklas (masiļūnes grāmata) cepumus eļļā vāru!!! tie ir dievīgi

kloss (2011-02-17 14:06)      Te arī neslikts raksts: http://slacker-jet.blogspot.com/2010/11/scalded-dough-method.html

tiritomba (2011-02-17 14:07)      gaidi rītdienu ... man darbā nestāv pavārgrāmata.

SufferWell (2011-02-17 14:25)      oooo! briivdienaas laikam varees noeesties nashchus...

Marija_Anna (2011-02-17 18:48)      glāze milti , 100 gr labu sviestu , glāze ūdens. Ūdeni uzvāra , ieliek sviestu , tas tur izkūst. Maisot pieber miltus , maisa , līdz lec nost no katliņa malām . Ņem nost no plīts , bišķi padzesē un liek pa vienai olas , man pietika ar trim. Kuļ ar mikseri , jāskatās , lai neaiziet pa gaisu ;) Krāsni sakarsē uz 200 grādiem , uz plāts saliktos izstrādājumus ( kaut ar karoti ) šauj iekšā . NETAISA vaļā vismaz 15 min. Cep ap 25 - 30 min. Grādus , cepot, var samazināt līdz 180 , pēc kādām 7 min. Tik to sviestu gan vajag kvalitatīvu , citādi būs piegarša ne visai. Cukurus , sāļus u.t.t liek pildījumā, ko nu sadomā.

zhozefina (2011-02-17 18:52)      Bez kreņķa,labāk nopirkt,bet pie cepšanas gan uzmanīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu