Olīveļļu vai kausētu sviestu neitrālas eļļas vietā kūkai?
Tātad - kūkas receptē teikts, ka nepieciešama neitrāla augu eļļa. Mājā šobrīd ir pieejams sviests vai olīveļļa. Kuru labāk izvēlēties?Tessa margariins nav?tad,laikam,sviests.
Eneile Nav. Man ar tā likās, jo olīveļļas piegarša laikam gan var sacūkāt visu.
Incy_di ņem sviestu, būs garšīgāk un drošāk
Volupta 1 olīveļļai ir piegarša. Salātiem der, kūkās nekad neesmu dzirdējusi, ka liek. Sviests gan būs īsti laikā :)
Eneile Pāldies! Sviestaina Burkānmandeļkūka sēž cepeškrāsnī un pūšas :)
wonderful_world
1
Olīveļļu kūkai likt nu gan nebūs prātīgi ... ļoti specifiska garša tomēr ...
Viennozīmīgi labāk sviestu.
Spicis 1 Redz, ir rafinētas olīveļļas, pilnībā bez īpašas smaržas un bez specifiskās piegaršas, bet kas var būt labāks par sviestu pie kūkām? Nav divu domu, Tava izvēle ir pareizā!
trafs 1 Mašīneļļu - pussintētisko. :)