Kur labāk pasūtīt ēdienu uz mājām?
ņu tā šodien gatavot galīgi negribās, bet pusdienas tā kā sāk gribēties, iesakiet kādu foršu vietu, kas piedāvā labu servisu un garšīgu maltīti. Gaļu nēdu, vairāk saules neinteresē. Paldies!saulllaa (2009-11-18 12:29) gan bei.
chancy (2009-11-18 12:30) gan bei
chancy (2009-11-18 12:32)
Es gan šobrīd domāju, ko varētu pagatavot ģimenes vakariņām... kaut ko tādu garšīgu... varbūt varat ieteikt? :)
Bija doma par tīģergarnelēm, bet nezinu, kā īsti pagatavot, lai sanāk labi
saulllaa (2009-11-18 12:37) 1 chancy-dikti garšigi,un traki ātri,un lēti ir,sīpolus apcep padaudz,vistas fileju mazos gabaliņos atsevišķi sacep,tad jauc visu kopā,fileja,sipoli,pupiņas sarkanās,un spilvas saldskābā mērce ar ananāsiem,un pasutina,un nu pipars asumam..20 minūtēs gatavs..a garšo pārsvarā visiem.
ne_pasaranij_prorubj (2009-11-18 15:08) Par tām garnelēm.. vienīgais, kas jāievēro, tās nedrīkst ilgi vārīt! jo mazāk, jo labāk. Visgaršīgāk cukura/ingvera/zvaigznes anīsa mērcē.
la_Reina (2009-11-18 16:33) Vai varētu tuvāk par cukura/ingvera/zvaigznes anīsa mērci? :)
MedMaasjuks (2009-11-18 16:43) Man arī patīk Gan BEI. Nupat pamēģinājām jaunumu-ceptas garneles- Super!
Lucy (2009-11-18 20:17)
šodien vairs par ēšanu i domāt negribu...
labāk gatavoju pati,nemaz nezinu izņēmot Lido kur pasūtīt,jo nekad tādas ekstras neizmantoju:)))
k_22 (2009-11-18 20:43) taas nav extras man riebjas gatavot un es straadaaju taapeec lai sev vareetu nodroshinaat taadu dziivi kaa veelos.
marekst (2009-11-18 23:50) nah eedienu pasuutiit uz maajaam ?!? nu jaa, man ar riebjas eest gatavot ikdienaa, bet taapeec var paeest mieriigi aarpus maajas, tachu ja esi maajaas un nekur negribaas iet, tad kas var buut labaaks par eedamaa uztaisiishanu? staaveeshana pie pliits jau nav pienaakums vai vergoshana, bet gan sava veida maaksla, izklaide ... pashtaisiitam eedien
Laskovij (2009-11-18 23:56) GanBei...ir palicis ļoti negaršīgs...
ne_pasaranij_prorubj (2009-11-18 23:57) la_Reinai: Garneles noplaucē verdošā ūdenī, atstāj caurdurī. Vok pannā ieber sadrumstalotus anīsa un ingvera gabaliņus, čili sēklas lai pakarst, tad cukuru un, kad cukurs sāk degt, piešauj mazliet biezās sojas mērces. Tajā šķidrumā liek garneles (ar visām čaulām) un dažas minūtes pasutina. Ja Tev garšo ķiploki, vari pielikt tos arī. Šādā par veidā gatavo arī vistas spārniņus. Asi, pikanti, bet garšīgi.
Laskovij (2009-11-18 23:59) Vispār Rīgā ir ļoti maza izvēle, kur paēst ja ņem vēra kvalitāte un cenu adekvātums:)
kissa38 (2009-11-19 09:17) Lido,Čili/tur ir ne tikai picas/,ja picas,tad express.
Afrodit (2009-11-19 09:57)
staaveeshana pie pliits jau nav pienaakums vai vergoshana, bet gan sava veida maaksla, izklaide ... pashtaisiitam eedienam(c)
pirmo reiz dzirdu vienu pratīgu domu no marekst :D
Vispār Rīgā ir ļoti maza izvēle, kur paēst ja ņem vēra kvalitāte un cenu adekvātums:)(c)
arī šim jāpiekrīt par visiem 100
Afrodit (2009-11-19 09:58) un tieši tapēc iesaku gatavot mājās.vienmēr zināsi,ka ir veselīgi,svaigi,garšīgi,un bez e-vitamīniem
Apolinaris (2009-11-19 16:48) gan bei iekš Sky&more
interesants (2010-01-18 17:31) Maks un Morics!
kissluck (2010-09-18 18:08) Vislabak pasutit internetaa!
bskyrec (2011-03-04 01:57) http://www.edienupiegaderiga.lv vai http://www.epr.lv
Atbildes 1 līdz 21 (kopā 21) |